StyleCouch: öt ruhapáros férfiaknak nyárra

style couch.png
Dívány

Múlt heti StyleCouch posztunkban Noéminek segítettünk a tökéletes fehér bőrcipő megtalálásban, most pedig újra a férfiaknak kedvezünk azzal, hogy megválaszoljuk Márk kérdését. Ő olyan összeállításokat keres, amik nem unalmasak és 20 fok felett is hordhatóak.

„Szevasztok! Pár hete volt egy cikk arról, amiben tök jó szetteket mutattatok (ez volt az - a szerk.). Nem készítenétek egy hasonlót csak késő tavaszi-nyári verzióban? Köszi!" - írta nekünk Márk, mi pedig a válaszhoz segítségül hívtuk a FashionBeans oldalát. A folytatásban öt párost mutatunk, és mindegyikhez mutatunk hazai lelőhelyet, illetve pár szóban összefoglaljuk, miért működnek.

Mi az a StyleCouch

Divattanácsadó rovatunk januárban indult és célja az, hogy segítsünk megválaszolni azokat a kérdéseket, amelyeket máshol nem tudna feltenni. Az eddigi részeket ide kattintva tudja visszaolvasni, ha pedig ön is kérdezne valamit, akkor itt írhat nekünk.

Virágmintás ing és chino nadrág

A virágminta pár szezonnal ezelőtt a férfiakat is elérte és mivel azóta egyre népszerűbb, így bőven tud választani majd a kínálatból és nem kell úgy kinéznie, mint egy 70-es évekbeli tapétának. Bőven akadnak darabok a két véglet (unalmas és extrém) között – mi azt tanácsoljuk, hogy valamilyen visszafogott színű és mintájú darabot válasszon. 

Ing - 8995 Ft (MangoOutlet), Cipő - 19.995 Ft (Zara), Nadrág - 6990 Ft (H&M)
Ing - 8995 Ft (MangoOutlet), Cipő - 19.995 Ft (Zara), Nadrág - 6990 Ft (H&M)reklámfotó

Overshirt és farmer

Az angol overshirtnek hívja azt a ruhadarabot, ami vastagságában valahol az ing és a dzseki között van és kicsit bővebb fazonú. Ez tökéletesen passzol az április végi időjárásunkhoz, amikor a reggel felvett kabát délutánra már túl sok. Ha fázósabb, válasszon olyat, amiben több a műszál, így az melegen tartja, ha viszont szereti a hűvöset, akkor keresse a nagyobb pamuttartalmúakat. Viselje egyszerű farmerrel és pólóval.

Ing - 6995 Ft (Bershka), Nadrág - 7990 Ft (New Yorker), Póló - 2990 Ft (F&F)
Ing - 6995 Ft (Bershka), Nadrág - 7990 Ft (New Yorker), Póló - 2990 Ft (F&F)reklámfotó

Pólóing és egy könnyed anyagú nadrág

Ha nyáron túl melegnek érzi a farmert, akkor érdemes valamilyen szellősebb anyagú nadrágot választani helyette - például lenből vagy pamutból készültet. Ezekhez tökéletesen passzol a pólóing, viszont két dologra ügyeljen: attól nem fog izmosabbnak tűnni, ha egy számmal kisebbet erőszakol magára és a gallért eszébe ne jusson soha felhajtani.

Pólóing - 8995 Ft (Mango Man), Cipő - 95 font (Asics @ Asos), Nadrág - 9995 Ft (Zara)
Pólóing - 8995 Ft (Mango Man), Cipő - 95 font (Asics @ Asos), Nadrág - 9995 Ft (Zara)reklámfotó

Legombolható nyakú ing, pulóver és rövidnadrág

A legombolhatóság azért fontos, mert úgy nem kell egész nap azon aggódnia, hogy vajon a gallér mindkét oldala a helyén van-e. Rövidnadrágok közül válasszon olyat, ami nem áll el nagyon és nem is túl szűk, hossz tekintetében pedig az az optimális, ha pár centivel a térd felett végződik. Ha váratlanul túl melegre fordul az idő, akkor pedig nyakba kötheti a pulóvert, vagy elteheti a táskájába, ha éppen cipel magával egyet.

Ing - 6990 Ft (H&M), Farmersort - 5995 Ft (Pull&Bear), Pulóver - 25 font (Topman)
Ing - 6990 Ft (H&M), Farmersort - 5995 Ft (Pull&Bear), Pulóver - 25 font (Topman)reklámfotó

Rövid ujjú ing és rövidnadrág

A rövid ujjú ingek elég megosztóak, de szerintünk ha egy évtizedig tartották magukat 60 évvel ezelőtt, akkor nagy tragédiát nem okozhatnak, illetve ahogy számos más esetben, itt is a fazonon múlik minden. Ha az átlagnál vékonyabbak vagyunk, akkor ne akkorát vegyünk, mint egy sátor, ha pedig sikerült kigyúrni magunkat nyárra, akkor ne olyat válasszunk, ami szinte szétreped a karunkon és a mellkasunkon. A gombolásra is figyeljen: kettőnél többet na nagyon gomboljon ki az ingen.

Ing - 7995 Ft (MangoOutlet), Rövidnadrág - 12.995 Ft (Springfield), Cipő - 16,99 font (SuperDry @ Asos)
Ing - 7995 Ft (MangoOutlet), Rövidnadrág - 12.995 Ft (Springfield), Cipő - 16,99 font (SuperDry @ Asos)reklámfotó

  

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek