Katalin Bhutánban öltözött Drew Barrymore-nak

Katalin hercegné éppen Ázsiában turnézik, amiről nemsokára lesz egy képes összefoglalónk. Addig sem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Bhutánban járva pont egy olyan Tory Burch-ruhát viselt április 14-én, amit Drew Barrymore is felvett néhány ezer kilométerrel arrébb – szintén aznap. Mivel szokás szerint három párost hozunk, ezért megcsodálhatják a Britain's Got Talent két zsűritagjának formabontó szettjét és azt is, hogyan támadt fel nemrég Beyoncé 2003-as ruhája.

Április 14-e és a Tory Burch-ruha

Kate Middleton egzotikus színű ruhája tökéletesen passzolt az ázsiai kultúrához, hozzá pedig egy narancs színű stólát vett fel. Lábaira egy fekete szandál került, a fülébe akasztott arany ékszerek pedig egyszerre váratlanok és állnak neki remekül. Drew Barrymore ombre haját engedte a ruhára, amikor a New York-i Plaza Hotelben járt egy jótékonysági esten. Mivel semmilyen kiegészítőt nem viselt és a körmeit, illetve az ajkait is ugyanolyan színűre festette, így nálunk ezt a meccset Middleton nyerte.

Ki a jobb?

Köldökig dekoltált férfiak

Simon Cowell és David Williams párosa a példa arra, hogy ugyanaz a szett mennyire elmehet két teljesen különböző irányba. Míg Cowell fekete öltöny-fehér ing párosával semmi gond nincs, addig Williams köldök fölé érő bőszárú nadrágjával, illetve köldök alá érő "dekoltázsával" már annál inkább. A magasderekú nadrágokkal egyébként semmi gond nincs (sokkal inkább ezek, mint a fenék alá toltak), viszont ez a fazon egyszerűen nem mutat jól a zsűritagon.

És itt?

13 év különbség

Nem teljesen értük ezt a duplázást, mindenesetre Kat Graham ugyanazt a Dolce&Gabbana ruhát vette fel az MTV Movie Awardsra, amit Beyoncé 2003-ban viselt a Late Night Show felvételén és ezen jól meg is lepődött. Az énekesnő akkor még a Destiny's Child egyharmada volt, a ruhához pedig hasonló színű magassarkút és fekete ékszert vett fel. Kat Graham annyiban finomított a szetten, hogy egy metálos magassarkút húzott lábaira, kezében fémes táskát viselt és ezüst ékszereket viselt. A ruha annyiból nem szerencsés az ő esetében, hogy olyan, mintha kétszer három mellbimbója lenne.

Kinek áll jobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek