Három trend, amire érdemes költeni

A Huffington Post nyomán összeszedtük azt a három kifutós trendet, amire érdemes lesz vadászni a boltokban és azt a hármat, ami ugyan elvileg divatos lesz idén tavasszal, de nem veszít sokat, ha kihagyja őket. A hajtás után megnézheti, mire érdemes beruházni a divatszerkesztők szerint – mi azt valljuk, hogy mindenki hordja azt, amiben jól érzi magát! Ha épp narancssárga, fodros hálóingben tervezi kihúzni a nyarat, akkor tegye abban (de ne csodálkozzon, ha megnézik a villamoson)!

Érdemes megvenni: feltűnő varrás, mint díszítőelem

A kifutókon markáns trend volt a feltűnő varrás a farmerruhák, ingek szélén, ahogy az elszegetlen nadrágaljak is – a fast fashion boltokba utóbbiakból került sok, furcsamód hangsúlyos fehér vonalakat nem láttunk a ruhákon. Ha azonban ön találkozik ilyen ruhákkal és tetszenek is, vegye meg őket nyugodtan, állítólag menők és nem csak egy szezonon keresztül hordhatja majd őket!

Teli találat: Chloe, Stella McCartney, Edun
Teli találat: Chloe, Stella McCartney, EdunVictor VIRGILE / Europress / Getty

Nem érdemes beruházni: hálóruha utcára

Nekünk soha nem volt kedvencünk a hálóruha-trend, amit nagyjából a Givenchy indított lassan másfél éve, úgyhogy nem azt furcsálljuk, hogy most már nem ajánlják a hálóruhának álcázott utcai szettek megvételét a szakemberek, hanem azt, hogy eddig ajánlották. Miért most jut eszükbe leírni, hogy senkinek nem áll jól a fehér szatén?

A Tibi, a Rag & Bone és a Calvin Klein most nem találta el...
A Tibi, a Rag & Bone és a Calvin Klein most nem találta el...Victor VIRGILE / Europress / Getty

Érdemes megvenni: érdekes fehér ing

Érdekes fehér inget abszolút érdemes vásárolni, szerencsére a kínálat is nagy, nézze csak meg ebben a StyleCouch cikkünkben, ahol olvasónk kérésére túrtuk fel a netet izgalmas fehér ing után!

Bármelyiket felvennénk: Amanda Wakeley, Zac Posen, Issa
Bármelyiket felvennénk: Amanda Wakeley, Zac Posen, IssaVictor VIRGILE / Europress / Getty

Nem érdemes beruházni: narancssárga színű holmik

A HuffPost szerkesztősége azért pikkel a narancsszínre, mert nehéz eltalálni a nekünk legelőnyösebb árnyalatot, ráadásul annyira feltűnő szín, hogy észre fogják venni, ha minden nap ugyanabban a ruhában megyünk dolgozni.

Nekünk nincs bajunk ezzel a színnel, és a jelek szerint Prabal Gurungnak, Jeremy Scott-nak, valamint Ralph Laurennek sincs
Nekünk nincs bajunk ezzel a színnel, és a jelek szerint Prabal Gurungnak, Jeremy Scott-nak, valamint Ralph Laurennek sincsVictor VIRGILE / Europress / Getty

Érdemes megvenni: vállvillantós ruhák

A kulcscsontja mindenkinek szép: kivéve azoknak, akiknek mondjuk napallergiája, vagy aknés bőre van, na, nekik nem fog kedvezni az új, vállvillantós divat, mely az összes fast fashion boltba megérkezett már.

Givenchy, Proenza Schouler, Creatures of the Wind féle vállvillantás
Givenchy, Proenza Schouler, Creatures of the Wind féle vállvillantásCatwalking / Europress / Getty

Nem érdemes beruházni: fodros szerkók

A fodrok a vállvillantás mellett a szezon másik legfontosabb szereplői, mi megértjük, ha szereti őket, de azt is, ha a mi pártunkat fogja: szerintünk ugyanis a legtöbb fodros szett kövérít és hiába minden, a melltájon elhelyezett fodrok rögtön tehenészlányt csinálnak a legeltökéltebb fashionistából is.

Kicsit túltolta a Givenchy, Mary Katrantzou és a Gucci
Kicsit túltolta a Givenchy, Mary Katrantzou és a GucciDominique Charriau / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra