Így öltözzön trendin, de stílusosan az irodában!

Biztos ön is jó párszor feltette már magának a „Miben menjek ma dolgozni?” kérdést munkába indulás előtt, aztán inkább a biztosabb, de kevésbé izgalmas – pantalló, zakó és fehér blúz – hármas után nyúlt a szekrényben. Persze nem könnyű egy kötött, szabályokkal teli vállalati környezetben bohémnak és kreatívnak lenni, de az nem azt jelenti, hogy ne lenne egy-két apróság, amivel feldobhatnánk az öltözködésünket. A hajtás után talál néhány ötletet, hogy milyen trükkökkel érdemes kicsit személyesebbé és divatosabbá varázsolni az irodista ruhatárat!

Ebben a szezonban is szupertrendinek számít a réteges öltözködés. Az irányzatot könnyedén átemelheti a munkába is. Bátran vegyen fel egy kötött ruhát vagy csak egy pulóvert a fehér blúz fölé, működni fog!

De már egy színesebb körömcipővel is sokat dob a klasszik fekete-fehér szerelésen!

Ahogy a különféle formájú és színű minőségi övekkel is érdemes kísérletezni. Jól láthatóan nem csak a nadrág vagy szoknya megtartásához szükséges kiegészítő az öv!

Pörgősebben indul a nap egy ilyen mintás blúzban, mint egy egyszerű ingben.

Loving this blush, navy, and burgundy combo #WorkDoesntMeanBoring @liketoknow.it www.liketk.it/28JF9 #liketkit

Tara K (@mixbytarak) által közzétett fénykép,

Nemcsak a ceruzaszoknya, de a terebélyesebb midi fazon is divatban van a szezonban. Egy ilyen monokróm, katonazöld összeállítással garantált sikere lesz a kolleganők körében.

Olive * New at http://9to5chic.com @liketoknow.it www.liketk.it/28UAL #liketkit

Anh (@9to5chic) által közzétett fénykép,

Ha mégis a ceruzaszoknya mellett döntene, engedje össze a szigorú fazont egy vidámabb, lányosabb árnyalatú blúzzal, például Barbie-kékkel vagy rózsaszínnel!

Ha már unja a szűkített fazonú zakókat, újítson be egy-két modernebb hatást keltő hosszított fazont, ami idén ujjatlan verzióban is nagyon divatos!

Yes or no? #stylish #classy #heels #longblazer

@fashion_by_me_xoxo által közzétett fénykép,

Ennyiféleképpen variálhatja a bármilyen alkalomra felvehető fehér rakott szoknyát a szezonban!

Szerencsére a nadrágformákkal is van lehetőség kísérletezni az év első felében, különösen nagy divat a bézs és a térd alatt elvágott szoknyanadrág (culotte) fazon.

Sorry I missed our #ChicWorkChick of the week yesterday but I'll be on it next week! But I love this look by @stylebyayaba. So chic!

Chic. Work. Chick. (@chicworkchick) által közzétett fénykép,

De a fekete nadrágok sem feltétlenül szűk szabásúak és élére vasaltak.

Egy bézs magassarkúval és egy csíkos felsővel is ér feldobni a hivatalba járós szoknyát.

Modern hatást kelt ez a rövidujjú szürke kabát, amitől máris nem tűnik olyan unalmasnak az irodai ruha.

Love this belted coat! #outfitinspiration #fblogger #outfitoftheday

PracticallyFashion (@practicallyfashion) által közzétett fénykép,

A Guccinak és a Saint Laurentnek köszönhetően újra divatba jöttek a nyakrésznél megkötős blúzok. Hűvösebb napokon zakó helyett akár egy kötött kardigánnal is kombinálhatja, senki nem fogja okostojásnak nézni emiatt!

Work outfit inspo via @dressforwork ***

Diverse City Careers (@dcc_au) által közzétett fénykép,

Nem fog kilógni a sorból, ha egy feltűnőbb, a legtöbb fast-fashion üzletből könnyen beszerezhető nyaklánccal dobja fel irodai szettjét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra