12 nyári trend, amit nem kerülhet el

Vészesen közeleg a nyár, és egyre hosszabbak a nappalok (szerencsére), szóval itt az ideje elgondolkozni azon, mi lesz velünk a télikabát levetése után: a Huffington Post összeállításában találtunk nagyon szerethető és elég kínos nyári trendeket is, melyek közül biztos mindenki talál magának kedvencet. A fast fashion boltok leginkább a fodrokkal ellátott felsők és virágmintás együttesek terén kedveznek a vásárlóknak, de palazzo-nadrágokból és pliszírozott felsőkből sem lesz hiány – csak győzzön válogatni!

1. Vállvillantás az új divat

Rossz hír azoknak, akiknek esetleg csúnya a hátbőre vagy széles a válla, ugyanis tényleg rengeteg helyen jöttek már szembe különböző, vállat hangsúlyozó felsők, ruhák. Idén nyáron valószínűleg minden második nő vállról letolt ruhában grasszál majd nyáron, szokjon hozzá a gondolathoz már most!

2. Sokpántos magassarkú

Egyelőre csak a Zarában köszönt vissza a Prada cipőjéhez megszólalásig hasonló darab, de a legtöbb üzletben lesznek különféle zsinórokkal, bojtokkal, pántokkal megbolondított szandálok, kiscipők.

3. Fodrok minden mennyiségben

A fodrok érdekesen feldobnak minden egyszerűbb ruhát, gatyát, felsőt és nagyon jól tudnak kinézni, de legyen tudatában annak, hogy egy-egy rosszul elhelyezett fodor akár kövéríthet is! Plusz mi nem tudunk elszakadni a kényszerképzettől, hogy a melltájon elhelyezett fodros, ejtett vállú felsők rögtön tehenészlányt csinálnak a legeltökéltebb fashionistából is.

4. Bő nadrágok

A bő gatyákkal, és a lefelé extrémen bővülő palazzo nadrágokkal is az a baj, mint a legtöbb kifutón remekül mutató trenddel: az alacsony nőket még jobban összenyomják, a nagy fenék még nagyobb bennük. Szóval ezt a vonulatot leginkább a magas és vékony nőknek ajánljuk, ők istenien fognak festeni benne!

5. Surda-sapka

A fejbe húzott puha kalap talán az egyik legkomolyabb vadhajtás ebben az összeállításban, egyelőre nem is nagyon árulnak hasonlót a fast fashion boltokban, de ami késik, nem múlik.

6. Drámai harangujjak

Remekül néznek ki a lefelé bővülő ruhaujjak, de ezeket tényleg csak nyárra ajánljuk, hisz blézert vagy kardigánt föléjük venni lehetetlen.

7. Talpig virágban

A legkevésbé meglepő trend a virágos: hisz melyik tavasszal ne öntötték volna el a boltokat a növényminták? Szóval most is, megint, rengeteg virág, tessék:

8. Díszes kistáskák

Azt hittük, kivérzett már a LOL-core, de Marc Jacobs és Jeremy Scott még nem engedik el a feltűnő irányzatot. Több helyen is árulnak vicces retikülöket, de ön is csinálhat magának egyet egy megunt régi táskából: vegyen kitűzőket és rakjon vele tele egy olyan táskát, amit nem sajnál, ha tönkremegy!

9. Batikolás

A batikolás is ezeréves nyári trend, most ismét betör a boltokba. Nézze meg a H&M Studio kollekcióját, abban elég feltűnő a hippisikk 2016-os sikere!

10. Még több plisszír

Mi szeretjük a pliszírozott szoknyákat, ruhákat: idén szerintünk a legérdekesebb darabot a Max&Co. fogja szállítani, melynek a MOM Parkban nyílt nemrég üzlete. Ha drágállja az 50 ezres árat egy kis csavarért cserébe, de valami érdekesre vágyik, akkor vehet jóval olcsóbban fémes pliszírozott szoknyákat a fast fashion boltokban.

11. Feltűnő sneakerek

A tornacipők nem tűnnek el soha (szerencsére), de most a letisztult fehér cipők helyett újra a feltűnő, színes darabok jönnek divatba. A galériában nem talál sokmindent a témában, de bármelyik üzletben pótolhatja a látványt, ha hiányérzete van!

12. Összeillő ruhapárok

Egy nadrágkosztümben nincs semmi extra, hacsak nem vállal be érdekes mintákat vagy feltűnő színeket és újfajta szabásokat ebben a műfajban. Lehetősége bőven lesz virágos nadrág-dzseki párosok beszerzésére, kérdés, a munakhelyi dress code megengedi-e a rengeteg újítást.

díszes sneaker

pántos cipő

összeillő minták

virágok

váll szabadon

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek