Koppintáson kapták Ivanka Trumpot

A firenzei Aquazzura kreatív igazgatója, Edgardo Osorio egyáltalán nem volt elragadtatva attól, hogy a republikánus elnökjelöltségre pályázó Donald Trump 34 éves lányának annyira megtetszett a márka egyik legnépszerűbb termékeként ismert Wild Thing szandál, hogy annak szinte pontos mását Hettie Heel néven ő is beépítette az általa vezetett cipő és táska márka legújabb kollekciójába - hívja fel a figyelmet az szemtelenségre a Vogue.

A fiatal tervező tehát érthető módon nem tapsolt örömében a Trump-féle rojtos szandál láttán. “ Az egyik legzavaróbb dolog a divatiparban az, ha valaki nyíltan lenyúlja a terveket és ez nem is izgatja. Szégyelld magad @ivankatrump!” – írta Osorio, aki a Balmain vezetőtervezőjével, Olivier Rousteinggel ellentétben semmi hízelgőt nem lát abban, ha valaki lekoppintja a saját szellemi termékét. Pedig akár büszke is lehetne arra, hogy az Aquazzura bokapántos, rojtos szandálját számos divatház gondolta újra az elmúlt időszakban.

Loved seeing our Hettie sandal as part of your favorite #ShoesdayTuesday, @thefashionisha! Shop them at #Bloomingdales. @liketoknow.it www.liketk.it/2d6rK #liketkit #WearITtoWork #SpringFashion #Style

Una foto publicada por Ivanka Trump (@ivankatrump) el

A régebben modellkedéssel is próbálkozó milliárdosnőt nem először gyanúsítják meg lopással, 2011-ben már a New York-i székhelyű Derek Lam is megvádolta azzal, hogy gátlástalanul és szándékosan másolta le cipőit, mivel nagyon is tisztában volt azzal, hogy az Egyesült Államokban semmiféle szerzői jog nem védi a ruha és kiegészítő tervezőket. Edgardo Osorio azonban nem szeretné ennyiben hagyni az ügyet és tengerentúlon is szabadalmi jog alá kívánja helyeztetni az Olaszországban már levédett termékét.

Oszd meg másokkal is!
Mustra