Hat ruhapáros, amivel nem lőhet mellé

Sokkal hasznosabbak a konkrét (divat)tippek azoknál, amelyek valaminek a tiltásáról (például semleges színek kerüléséről) szólnak. Éppen ezért hiánypótló a témában a FashionBeans egyik új cikke, ahol hét konkrét kombinációt mutatnak – egészen pontosan azt, hogy mi mivel mutat jól. Úgy döntöttünk, a hazai boltok kínálatából szemlézve megmutatjuk önöknek ezeket – egyet kivéve, ugyanis a szmoking-csokornyakkendő páros viszonylag keveseket érint itthon.

Teveszín és farmer

A barna-kék páros több szempontból is jó: nemcsak látványos, de nagyon ritkán lehet mellélőni vele - maximum csak a nagyon rosszul megválasztott árnyalatokkal. A nagy szövetkabátot lassan elpakolhatjuk a szekrénybe, helyette viszont viselhetünk ballonkabátot is, vagy pulóvert – mindkettő remekül kiegészíti a farmeringet. Ha szereti a teveszínt, de inkább alul viselni, nyugodtan tegye: egy chinónadrággal egyébként is nehéz mellélőni.

Ballonkabát - 29.990 Ft (H&M), Farmering - 8990 Ft (MangoOutlet), Pulóver - 30 font (Topman)
Ballonkabát - 29.990 Ft (H&M), Farmering - 8990 Ft (MangoOutlet), Pulóver - 30 font (Topman)reklámfotó

Breton-csíkos felső és tengerészkék zakó

Ha olvasta Jean Paul Gaultier-ről szóló írásunkat, akkor tudhatja, hogy a tervező megszállottja ezeknek a felsőknek. Erről a pólóról sokan (talán nem véletlenül) a sportra asszociálnak, így mi mindenképpen egy sportzakót vagy valamilyen lazán kötött kardigánt ajánlunk hozzá. Hogy lentre mit vegyen fel, hogy ne legyen "túl kék" az összhatást? Szürkét, barnát, bézst vagy akár olívazöldet is.

Zakó - 22.995 Ft (Zara), Felső - 7995 Ft (Springfield), Kardigán - 8995 Ft (Mango MAN)
Zakó - 22.995 Ft (Zara), Felső - 7995 Ft (Springfield), Kardigán - 8995 Ft (Mango MAN)reklámfotó

Fehér póló és bomberdzseki

A bomberdzsekik még mindig tartják magukat és a polcokat elnézve fogják is még idén, így mindenképpen ajánljuk, hogy szerezzen be belőlük egyet. Mi a vékonyabb verziót ajánljuk egy egyszerű felsővel  – például egy fehér pólóval, amihez már csak egy bármilyen színű farmert kell felkapni, hogy kész is legyen a szettje.

Bomberdzseki - 8990 Ft (H&M), Felső - 12 font (Jack&Jones @ ASOS)
Bomberdzseki - 8990 Ft (H&M), Felső - 12 font (Jack&Jones @ ASOS)reklámfotó

Garbó és duplasoros zakó

Nem egy mindennapi viselet, hiszen aki sportosabban öltözik, az évente egyszer visel ilyet, akinek pedig öltönyös a munkahelye, az maximum péntekenként tudja elsütni. Viszont mindenképpen ajánljuk, hogy szerezzen be egy garbót (szürkében elég univerzális), mert meglepően sok dologhoz megy. A duplasoros zakóhoz egyébként a Breton-csíkos felső is remekül passzol, ha esetleg inkább azt venné fel.

Garbó - 28 font (Topman), Zakó - 15.995 Ft (MangoOutlet)
Garbó - 28 font (Topman), Zakó - 15.995 Ft (MangoOutlet)reklámfotó

Kockás (flanel) ing és koptatott farmer

A flanel ingben két dolog a jó: egyrészt télen elég meleg ahhoz, hogy ne fázzunk benne az irodában, másrészt annyira könnyű felöltözni hozzá, hogy akár csukott szemmel is választhat hozzá farmernadrágot (vagy egy chinót). Mi most előbbi mellett döntöttünk - arra azért figyeljen, hogy a koptatás (és az esetleges szaggatás) nem egyenlő a kutyarágta hatással.

Farmer - 17.995 Ft (Massimo Dutti), Ing - 5990 Ft (New Yorker)
Farmer - 17.995 Ft (Massimo Dutti), Ing - 5990 Ft (New Yorker)reklámfotó

Öltönynadrág és sportcipő

Annak ellenére, hogy ez a trend már az utcai divatban is több szezon óta jelen van, még mindig megosztó. Szerintünk hétköznapokon teljesen hordható akár egy egyszerű inggel, de egy sima felsővel is. Egy esetleges vicces zokni pedig már csak pont az i-n.

Nadrág - 14.995 Ft (Mango MAN), Cipő - 150 font (Paul Smith @ ASOS)
Nadrág - 14.995 Ft (Mango MAN), Cipő - 150 font (Paul Smith @ ASOS)reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek