Nagyon fontos kérdést tett fel a Mango

Majdnem napra pontosan másfél éve, hogy mesevilágot alkotott a Mango és az oldalának magyarításával a Google fordítóját bízta meg. Nem nagy dolog, előfordul mással is – ilyen mély kérdést azonban máshol még nem szegeztek nekünk:

Kattintásra nagyobb lesz!
Kattintásra nagyobb lesz!mango.com

Nem is tudjuk hirtelen, hogy a kép melyik részletét emeljük ki: azt, hogy a Mango arra kíváncsi tőlünk, hogy melyik országban van Magyarország, vagy azt, hogy a válaszadásnál eléggé megköti a kezünket és csak az English és Magyar opciókat kínálja fel. Azért az rendes a márkától, hogy gondolt azokra, akik hirtelen összezavarodtak és/vagy elegük van már a komor időjárásból: ők kifejezhetik legmélyebb vágyaikat és válaszolhatják azt, hogy inkább egy másik országban szeretnének szörfözni.

Ön szerint melyik országban van Magyarország?

Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele
Idetesszük a képet megint, hátha ön se tud betelni vele

Bár az internet tele van olyan videókkal, amikben az alanyoknak fogalmuk sincs egy-egy ország vagy város elhelyezkedéséről, nekünk mégis egy viszonylag friss anyag a kedvencünk: a pár egy velencei utat nyert, és amikor a műsorvezető megkérdezte tőlük, tudják-e, hogy melyik országba utaznak, rávágták, hogy Párizsba. Reméljük, bárhol is lyukadnak ki, azért tesznek egy kört az ottani Mangóban.

Oszd meg másokkal is!
Mustra