Menő vagy ciki a kerti szerszám ihlette gyűrű?

Meglepően kreatívak mostanában a brit ékszertervezők, Lili Murphy-Johnson menstruáció ihlette ékszerei után máris itt van a legújabb agyszülemény, Vanessa Harden 'Subversive Gardener' névre keresztelt kollekciója, melyben a montreáli származású, de Londonban élő művész egy különös módját választotta a kiegészítők és a szerszámok között húzódó határok összemosásának.

Hogy ez eddig még senkinek jutott eszébe!
Hogy ez eddig még senkinek jutott eszébe!vanessaharden.com

A Guerrilla Gardening és az interaktív installációkban erős Wild Flag Studios közreműködésével készített kollekció akkora sikernek örvend az Egyesült Királyságban, hogy az elmúlt időszakban elnyerte az IF Concept Awardot, beválogatták a Victoria and Albert Museum és a Royal Institution kiállítás sorozatába is. A drágakővel megbolondított arany lapát, gereblye és ásó formájú gyűrű valóban szokatlan látványt nyújt, de azért azt nehezen tudjuk elképzelni, hogy ezek viselése közben bármiféle ingert is éreznénk arra, hogy feltúrjunk egy elhanyagolt kiskertet vagy megkapáljuk a zöldségeket.

The Subversive Gardener: Tools for Her from vanessa harden on Vimeo.

Az Ontario College of Art és a Royal College of Art ékszerész szakán végzett Harden egyébként megkéri az árát a többfunkciós gyűrűknek, 350 dollárt, 99 ezer forintot kell fizetni érte a webáruházban - írja a designboom.com. Ön mit gondol, menő a CL, Rihanna vagy Beyonce videóklipekben könnyen elsüthető kiegészítő vagy inkább cikinek és életveszélyesnek találja a hegyes végű ékszerek viselését? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1314) (1466) Ciki!
Mustra