Két új érdekes üzlet nyílt a héten

Ritkaság, hogy egy héten kapásból két érdekes üzlet is nyíljon Pesten, most ez történt: a Facebookon egy ideje már tevékeny Judas beköltözött a Madách térre, a december óta készülődő Konfekció pedig a Rákóczi tér mögötti Víg utcában várja a vevőket.

Judas

A Judast leginkább azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy jópofa Vans cipőt, de nem 20 ezerért, hanem mondjuk 3-6 ezer forintért, és nem zavarja őket, hogy esetleg már használt adott darab. De a cipőkön kívül Kiss Gábor nagyon menő bőrhátizsákjait, Björn Borg és Vans mintatáskákat és Komono napszemüvegeket is lehet kapni a Telep emeletén berendezett kis helyiségben. Nomeg jóízléseel öszeválogatott vintage szekció is van, valamint egy sornyi márkás farmer (többek közt Acne és Cheap Monday gatyákkal). Érdemes benézni, mert tuti szembejön egy jó Vans, vagy akár egy teveszín vintage kabát jó áron, de ha mégse találna semmit, még mindig ihat egy kávét a földszinten.

Judas

Cím: Budapest, VII., Madách út 8, a Telep első emeletén

Nyitvatartás: H-P: 12:00-20:00, Szo: 16:00-20:00

Mi kapható: Vans, Björn Borg, Komono, Gabor Kiss Handbags, válogatott secondhand

Facebook oldal

Konfekció

A Konfekció merőben új kezdeményezés egy olyan helyszínen, mely ugyan kiesik a turisták hetedik kerültei romkocsmás útvonalából, mégis könnyen elérhető. Vida Vera és Oltai Kata válogatják össze és adják el a punkos, retro készletet, mely egyelőre hatalmas, szinte kifolyik a kis üzletből. A ruhák egy része saját, az árak alacsonyak, a kincskeresési élményfaktor magas, a lányok kedvesek, egyszóval teljesen szórakoztató az egész. A csütörtökön megnyitott boltba ráadásul lehet vinni ruhákat eladásra, plusz a Kék Ló Fashion Pub is úgy gondolta, hogy a Víg utcában nyitja újra a Kazinczy utcában bezárt egységét, szóval érdemes elhagyni a bulinegyedet és körülnézni a Blahán túl is: a konfekciósok ugyan nem írták le, hogy a nyolc az új hét, de mi megtehetjük.

Konfekció

Cím:Budapest, VIII., Víg utca 22.

Nyitvatartás:Szerdától szombatig 14:00-tól 19:00-ig

Mi kapható: vintage, retro, punkos, átalakított, laza ruhák, cipők, kiegészítők

Facebook oldal

Ha már egyszer bementünk a városba...

... akkor benéztünk a Humana Vintage-be is, ahol nemrég volt árucsere, úgyhogy úgy számoljon, hogy egy csinos blúz 2-3 ezer forint között, egy táska 1300-2300 forint közötti összegbe kerül. Pozitívum, hogy egyáltalán nincs olyan taposás, mint az árucsere előtti, 300 forintos napokon, úgy lehet válogatni, mint egy jópofa butikban, miközben baromi olcsó még teljes áron is minden hangulatos retro holmi. 

Elszaladtunk a Csóra Cipőbe is, a Lehel térhez, ahol azt tapasztaltuk, hogy megtelt a bolt Adidas Superstar-okkal, többféle színben és méretben, úgyhogy ha szeretne 2016 tavaszán ugyanúgy öltözni, mint minden tini, feltétlenül szerezzen be egyet: míg márkaboltban 25 ezer egy ilyen lábbeli, a Csórában (alig) használtan 5-7 ezer forint közötti áron szerezhet ilyen cipőt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra