Mária vagy Katalin hercegnének állt jobban a kék ruha?

Katalin hercegné és Mária dán koronahercegnő annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár testvérek is lehetnének. Mindketten a kifinomult öltözködési stílusukról híresek, így valószínűleg sokszor inspirálódnak egymás ruháiból. Most is ez történhetett, hiszen a dán koronahercegnő február negyedikén vett fel egy ugyanolyan Issa ruhát, mint amilyet Katalin az eljegyzésének hivatalos bejelentésére viselt.

Mária egy sötétkék, térdig érő Issa ruhát vett fel február 4-én Koppenhágában, ahol egy nővérnek adott át díjat a rákos fiatalok gyógyításában végzett munkájáért. A dán hercegnő tengerkék magassarkút, és színben passzoló kistáskát választott a ruhához és a JOSEPH Double kasmír Oslo kabátját terítette a vállára.

tk3s face princess mary cancer day 5 33331809
Ppe/face To Face / Northfoto

Katalin hercegné 2010-ben vett fel egy királykék Issa ruhát, amikor bejelentették eljegyzésüket Vilmos herceggel. Akkor egy fekete magassarkút választott hozzá, néhány visszafogott ékszert vett fel. Mindkét ruhát Daniella Helayel tervezte, 2006-ban mutatta be a londoni divathéten és azóta a hírességek egyik kedvenc darabja lett – népszerűsége majdnem romba is döntötte a márkát. Naomi Cambell, Madonna, Beatrice és Eugenie hercegnőket is lehetett már látni Issa ruhákban, de pont olyan sötétkék verziót, mint Katalin eddig nem volt mersze senkinek felvenni. 

Ön szerint jó húzás volt Máriától, hogy bevállalta a sötétkék átlapolós ruhát vagy inkább kicsit pofátlannak érzi ezt a húzást? A kép alatt szavazhat, hogy ön szerint kin mutatott jobban a népszerű ruha!

tk3s bm royal fgh17492 021
Michael Dunlea / Barcroft Media / Northfoto

Kinek állt jobban az Issa ruha?

Oszd meg másokkal is!
Mustra