SAG: állandó kedvenceink is borzalmasan néztek ki

Szombat este tartották Los Angelesben a 22. éves Screen Actors Guild Awards-ot, az amerikai színészszakszervezet gáláját, melyet a Golden Globe-hoz hasonlóan az Oscar előszobájának tartanak (és DiCaprio itt is tarolt).

Furcsamód a megjelent színésznők közül a híresebbek érezték úgy, hogy itt az ideje a legízléstelenebb gönceikkel előrukkolni, Julianne Moore például tőle szokatlanul egy olyan zöld flitterrel borított borzalomban érkezett, amiről még a Daily Mail sem tudott elismerően írni. Nicole Kidman egy egyszerre fodros és flitteres, pink színekben úszó Gucci ruhában prezentálta, miért ír a Velvet olyan elkeseredett hangvételben a divatházról, a mindig szép January Jones pedig megelégedett a jelmezkölcsönző legolcsóbb Frozen Elsa-ruhájával. Sajnos Christina Hendricks is csatlakozott a vesztesekhez, már ami a csillogó brokáthalmazt illeti, amit ráadtak. Nézze meg a galériában, kiből mit tudtak kihozni a lusta vagy szimplán gonosz öltöztetők!

Ha túl van a 15 legrosszabbul öltözött hírességen, jöjjön a 15 legjobb, mégse induljon ennyire negatívan a hét: Sofia Vergara hozta szokásos formáját, Kate Winslet nem bonyolította túl a dolgot – akárcsak Claire Danes – és nagyon jól tette, Helen Mirrentől elállt a szavunk (mint mindig) és Kiernan Shipka is beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Alicia Vikander szintén jó stylistot választott, de szüksége is lesz rá mostanában, ugyanis az "A dán lány" című filmben nyújtott alakításával Oscar-várományos. Nézze meg a galériára kattintva a SAG 15 legjobban öltözött színésznőjét!

Oszd meg másokkal is!
Mustra