Lenyomja a kis North West Rihannát?

A két héttel ezelőtti Golden Globe-os posztunk után most újra kicsit kötetlenebb formára váltottunk: nem egy eseményről szemléztünk ruhákat, csupán az a szempont, hogy ugyanolyanok legyenek. Így bukkantunk rá North Westre, aki december végén hasonló pink szettben nyomult, mint Rihnana pár hónappal korábban. A másik két páros jelszava pedig talán a csillogás lehet: Hudsonék ugyanis egy flitteres darabra neveztek be, míg Hadid és Lopez aranyban úszott. Olvasson tovább és szavazatával mondja el nekünk, ki a jobb!

Rihanna vs. North West

Ki a jobb?

Rihanna 2015 márciusában, azaz majdnem egy évvel ezelőtt látogatta meg a Good Morning America reggeli show-t, ahova – bár a médiumokat leszámítva a hallgatók nem látták, mit visel – egy pink szettet vett fel. Hogy ez miből is állt pontosan? Egy rózsaszín, egyébként elég vastag anyagból készült kosztümből, felsőből, indokolatlan szőrmemellényből és egy nude Louboutin-cipőből. A nadrág megoldása egyébként elég vicces: az óvodások és idősek által használt gumírozott aljat kapott, hogy ne csússzon fel a lábán. Az összeállítás szinte könyörgött az arany ékszerekért, Rihanna pedig meghallotta a segélykiáltásokat, mert elég sokat magára aggatott belőlük. Mondanánk, hogy ez élete sminkje és frizurája, de nem akarunk hazudni.

A kis North West is rákattant a pinkre, vagy éppen édesanyja volt cukorkás hangulatban, mindenesetre tavaly év végén egy ilyen összeállításban járkált a városban. A púderszínű anyagok valószínűleg édesapjának "zseni" kollekciójából maradtak meg, pluszban kapott a kislány még egy rózsaszín szőrmemellényt is.

Kate Hudson vs. Tamala Jones

És közülük?

Hudsont tavaly október végén, egészen pontosan 19-én fotózták le ebben a 20-as éveket idéző ruhában, amikor ellátogatott a Rock the Kasbah premierjére New Yorkban. Direkt olyan képet vadásztunk, ahol látszik a cipője - ami egyébként nem igazán emelte meg a pulzusunkat, lévén egy unalomig hordott nude platformos magassarkúról van szó. Hudson a szettet aranyozott ujjpercgyűrűkkel, decens fülbevalóval és fehér-arany kistáskával egészítette ki. 

Tamala Jones-ot az idei People's Choice Awardson fotózták le (ott, ahol egyébként Hudson nem is hasonlított magára) – az eseményre egy bézs alapon csíkozott flitteres ruhát vett fel. Mivel az estélyi nyakrésze elvitte a show-t, így ékszereket nem is nagyon vett fel, csak egy hozzá passzoló, egyébként meglehetősen hangsúlyos fülbevalót. A szemsminkje nekünk nem annyira jön be: olyan, mintha virágport szórtak volna az arcára. (Amennyiben ez volt a koncepció, elnézést kérünk.)

Gigi Hadid vs. Jennifer Lopez

Kin jobb a Kors?

Utolsó párosunkat a már lassan egy éve cikivé vált Michael Kors köti össze, ugyanis mindketten a tervező overálját viselték nemrég. Hadid a tavaly CFDA-ra vette fel az említett ruhadarabot és "ha lúd, legyen kövér" alapon egy aranyozott magassarkú szandállal és hasonló tulajdonsággal rendelkező borítéktáskával fejelte meg a szettet. A körmeit narancsra festette, ami elsőre meglepő és még nem tudjuk eldönteni, hogy tetszik-e nekünk, viszont a sminkje és a haja nagyon-nagyon szép. 

Míg ön az újévi bulizásokból próbált visszazökkenni a mindennapokba, addig Jennifer Lopez nem tétlenkedett és január negyedikén ellátogatott Jimmy Kimmel műsorába. Ő is Kors overálját vette fel, amihez aranyozott cipőt (wow!) és egy aranyövet vett fel, illetve szürkéslila körmöket festett. Ha úgy gondolta, legalább a smink nem úszik majd aranyban vagy bronzban, akkor bizony hatalmasat tévedett.

Oszd meg másokkal is!
Mustra