Túl kövér az estélyihez?

Hollywood egyik legviccesebb színésznője, Melissa McCarthy már jóval Bryce Dallas Howard előtt tisztában volt azzal, hogy 38-as méretben és afelett csekély számban osztogatnak repi dizájnerruhákat a sztárgyárban. A 45 éves színésznő néhány évvel ezelőtt olyannyira ráunt arra, hogy senki nem volt hajlandó neki ruhát tervezni (állítólag pénzért sem) a vörös szőnyeges eseményekre, hogy úgy döntött, Melissa McCarthy Seven7 néven alapít egy márkát, ahol 150 dollár, körülbelül 43 ezer forint alatt lehet majd kapni ruhákat minden méretben, azaz a 34-es és az 50-es mérettel rendelkező nők is találnak majd maguknak ruhát a kollekciójában, ami azóta a legmenőbb butikokban és online webáruházakban is kapható világszerte.

„A két évvel ezelőtti Oscar-gála előtt senkit nem találtam, aki hajlandó lett volna ruhát tervezni nekem. Megkerestem öt vagy hat igencsak ismert tervezőt, akik sokakat öltöztetnek és mindannyian nemet mondtak” – nyilatkozta az azóta látványos súlyfeleslegtől megszabadult színésznő, aki sajnos nem volt hajlandó elárulni, hogy kik mondtak nemet a felkérésre – írja az Indiewire.com.

Mindenesetre McCarthy megjegyezte magának a divatházakat minősítő ügyet, de nem esett kétségbe, hanem kihasználva, hogy karrierje előtt a neves Fashion Institute of Technology tanulója volt, ruhatervezőnek és üzletasszonynak állt. „Korábban arról álmodoztam, hogy tervező leszek, ezért belevágtam a ruhakészítésbe. Most színésznő vagyok, de szeretek öltözködni és kísérletezni a divattal, ami mindig is az egyik szenvedélyem volt, de rájöttem, hogy mennyire nehéz plus-size méretben ruhát találni. Nemcsak a vörös szőnyeges eseményekre gondolok, hanem a hétköznapokra is."

„Amikor lehetőséget kaptam a tervezésre, kaptam az alkalmon. Szerettem volna, hogy nemcsak nekem, de a többi nőnek is jobb legyen a ruhatára. Mindenféle méretű voltam már, és nem vesztettem el a stílusérzékemet csak azért, mert 12-nél (40-es) nagyobb lett a méretem” – mondja a színésznő, aki első kollekcióját Daniella Pearllel karöltve készítette el, a friss márka nyaralós (Resort) kollekcióját pedig a molett idomokkal rendelkező ausztrál színésznő, Rebel Wilson tervezi majd. Pearl egyébként nem volt teljesen ismeretlen a színésznő számára, mivel számos esetben készített már estélyi ruhát McCarthynak.

Az Emmy-díjas színésznőnek már nem kell felesleges köröket futnia a divatházaknál, akiknél hiába kopogtatott az elmúlt időszakban, a Golden Globe díjátadóra például már az általa piacra dobott csillogó estélyiben jelent meg, amiben egyáltalán nem lógott ki kolléganői közül. McCarthy fiatalos és divatos kollekcióját ide kattintva nézheti meg, a galériában pedig lecsekkolhatja, hogy hogyan öltözik a teltkarcsú híresség a vörös szőnyegen és a hétköznapokban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra