Már megint elkezdődött a leárazás

Olyan gyorsan elment ez az ősz, hogy még alig ért véget a nyári leárazás, máris itt a téli. Újabban nem december 27-e a leárazások kezdetének dátuma, sok bolt már december közepén elkezdi kiszórni a készletet, élen a H&M-mel. Szóval körbejártuk Pestet, hogy megnézzük, hol milyen ruhákat vehet ajándékba akciósan!

Mint tavaly, idén is a H&M-ben a legnagyobb a leárazott árukészlet, egyszerűen átláthatatlan a rengeteg holmi. Jó hír az ajándékkeresőknek, hogy sok nagy kendő és sál kapható 2-3 ezer forintért, de remek pulcsik is vannak 4 ezer forintért. Kabátot nem nagyon szokás ajándékozni, azt vegyen inkább magának: már 7 ezer forintból lehet divatos teveszínű átmeneti kabátja!

Ha több pénzt szán az ajándékozottra, aki esetleg mondjuk még Andy Warhol munkásságáért és a ruhákért is odáig van, akkor a Pepe Jeansben a helye, ott se horribilsek az árak, akciósan már 8700 forintból kijön egy hosszúujjú. Az Orsay és a Mango még nem igazán kapcsolódott be a leárazásba, de előbbiben 6 ezerért farmerszoknyákat, utóbbiban 5595 forintért táskákat adnak akciósan. (Ezekről is talál képeket a galériában!)

A Women's Secret ugyan 50%-os táblákkal csábít, de több dologra is csak 10% kedvezmény van, és gyakoribb a 30%-os kedvezmény, mint az 50. Mondjuk férfialsókra pont utóbbi vonatkozik, így már eléggé megérik az árukat (2 darab 2500 forint): és tipikusan ajándéknak valók, nem? 

Meglepő, de a Promod is beadta a derekát és több ruhát, szoknyát, táskát is leárazott. Ha nem biztos az ajándékozott méretében, próbálkozzon egy bő pulcsival, vagy leginkább táskával, egyéb kiegészítővel - a Promodban szép kiskabátokat is talál, érdemes körülnézni! A Reserved leárazásán a pulóverek vannak a legjobb áron, ha van a családban tinilány, ő biztos örülni fog egy 2995 forintos pulcsinak - vagy nem, fene tudja, mielőtt bevásárol egy rózsaszín felsőt, érdeklődjön az ajándékozott stílusáról!

Az Office Shoes, a Humanic és a Deichmann is elkezdte a téli cipők leárazását, de az Office-ban nagyítóval kellett keresni az akciós termékeket, a Deichmannban csak a szokásos műbőr csizmák voltak, a Humanichoz érve pedig már elfogyott minden erőnk, úgyhogy nem tudunk semmi okosat mondani - inkább kattintson a galériára és nézzen körül ott!

Oszd meg másokkal is!
Mustra