Az összeöltözések hetei voltak ezek

Van az úgy, hogy az ember férje divattervező vagy ő maga simán örökösnő és emiatt millió ruhája van, egy eseményen viszont pont az jön szembe máson, amit éppen visel. Ez történt a közelmúltban Nicky Hiltonnal, aki Tommy Hilfiger feleségén látta viszont a méregdrága Valentino-estélyijét, illetve Selena Gomezzel és Martha Hunttal is, akik a Victoria's Secret bemutatóján mutatkoztak ugyanabban a Mugler-ruhában. Nézze meg lent a képpárokat, aztán legyen kedves szavazni is!

Nicky Hilton vs. Dee Ocleppo

Ki a jobb?

Az arról híres, hogy híres Nicky Hilton és az eleinte hippiknek tervező Tommy Hilfiger felesége, Dee Ocleppo is hivatalos volt egy december 7-i eseményre, amit Valentino tiszteletére rendeztek meg. Természetesen sokan jelentek meg a tervező valamelyik ruhájában – így tettek ők ketten is, méghozzá a 2016-os resort kollekcióból választottak. Ez önmagában nem hírértékű, de sikerült ugyanazt kiszemelniük, így a DailyMail beszámolójából kiderül, hogy bár eleinte volt nagy meglepetés, de aztán a fotósok kedvéért adtak egy puszit egymásnak, majd a másik kísérőjével kezdtek el beszélgetni. Hilton egy óarany színű, áttetsző betétekkel "díszített" magassarkút húzott a lábaira, a kezében pedig egy bordó bársonytáskát cipelt. Natúr sminket kapott, a hajfeltűzés pedig minket a Dolce&Gabbana modelljeire emlékeztet.

Valahogy Dee Ocleppo is egy feltűnő lábbelire szavazott: ő egy metálos platformos húzott fel, amihez tökéletesen passzolt a sajnos ezüstösen csillogó krokodilbőr mintájú kistáskája. 

Selena Gomez vs. Martha Hunt

És itt?

Nagyjából egy hónapot kell visszaugranunk az időben, hogy eljussunk a Victoria's Secret bemutatójáig, ahol Selena Gomez és Marha Hunt is megjelent (utóbbi a kifutón is vonult) - szintén ugyanabban a ruhában. Ők a Muglertől választottak (vagy inkább kaptak) egy "mutat is, meg nem is" ruhát, ami panelekből állt. Gomezre egy sötétkék színű került, amihez ő kicsit unalmasan egy fekete magassarkút vett fel. Abban azért ugye egyetértünk, hogy melltájékon nem ez a legelőnyösebb fazon?

A modell Martha Hunt egy fekete verziót húzott magára, amiért valamilyen fura okból ezüst és pink kapcsok váltották egymást. Az övé még annyiban is különbözött, hogy szeméremtájékon nem darabolták fel a ruhát és emiatt a derekától sem állt el a dressz.

Charlize Theron vs. La La Anthony

Theron vagy Anthony?

Utolsó párosunkat Charlize Theron és La La Anthony alkotják és bár ők nem egy eseményen találkoztak, a ruhájuk volt annyira különleges, hogy megmutassuk önnek. Mindketten Tom Fordot húztak magukra, amire ha egyébként lecsapna, van egy rossz hírünk: 6990 dollárba, azaz borravalóval együtt nagyjából kétmillió forintba kerül. Theron fekete magassarkút húzott fel hozzá, kezében pedig egy tükrös táskát tartott, ami még jobban felerősítette a ruhája csillogását. Elképzelni nem tudjuk amúgy, hogy egy ilyen ruha mennyire kényelmes - mindenesetre imádjuk Theron haját, viszont a rúzsát leszámítva a sminkjét kevésbé.

La La Anthony egy premierre vette fel a ruha ikertestvérét, amihez pezsgőszínű lábbelit választott. A szettet halvány rózsaszín körmökkel, aranyékszerekkel és egy kicsit fura mosollyal egészítette ki.

Oszd meg másokkal is!
Mustra