Összeöltöztek a királynék, hercegnék és celebnők

Ahogy egész évben, ezt a hétfőt sem ússza meg Kinek áll jobban? nélkül. Erre a napra ráadásul egy különleges poszttal készültünk: most nem ugyanolyan ruhákat viselnek az illetők, viszont egyszerre fotózták le őket úgy, hogy próbáltak összeöltözni. Ha lejjebb görget, többek között megnézheti Kylie és Kendall Jennert, az új stílusikon Letícia királynét és természetesen Katalin hercegnét is.

Kylie és Kendall Jenner

Az első párosunkkal kapcsolatban nem volt nehéz dolgunk: kevés olyan pillanat akad, amikor a Kardashian-Jenner klán gyermekei ne egymással mutatkoznának. Így volt ez a Los Angeles-i reptéren is, ahol Kylie és Kendall Jennert rajongók gyűrűjében fotózták le. Előbbi egy derékban megkötős fekete bársonyszerű nadrágszoknyát viselt. amihez hegyesorrú magassarkút vett fel, kezében pedig Hermès-táskát cipelt. Azon meg sem lepődünk, hogy a csuklóján több milliós Cartier-karkötő is helyet kapott. 

Kendall Jenner még egy ennél is furcsább szettben repült: horgolt nadrág és kardigán volt rajta. Ez önmagában kevés volt Jennernek, ugyanis fekete Givenchy-táskájára rádobott egy fehér pompomot is. Hogy a nadrág mintája folytatódjon, lábát egy furán pántozott cipőbe dugta. Testvérével közös volt, hogy mindketten egy testszínű crop topot viseltek.

Ránija jordán és Letícia spanyol királynék

A következő képek akkor készültek, amikor a spanyol királyi család fogadta II. Abdullah jordán királyt és feleségét, Ránija jordán királynét. Mi most utóbbira és a spanyol Letícia királynéra fókuszálunk, ugyanis mindketten egy pirosas szettben jelentek meg az eseményen. Ránija egy rózsaszín-fehér, zsebekkel és szegéllyel díszített kabátot vett babakék ruhája fölé, kezében pedig utóbbival színben tökéletesen egyező táskát cipelt. Füleiben a Dior duplagyöngyös fülbevalója lógott.

Letíciával már többször foglalkoztunk és még mindig tartjuk, hogy kitűnő a stílusérzéke: most például feltűnt önnek, hogy minden ruhadarabja és kiegészítője vörös? Ez a szín egyébként nagyon jól passzol a királynő bőrszínéhez és a sminkjeit is szeretjük - ez most sem kivétel. Arról valahogy lemaradtunk, hogy levágatta a haját, de utólag is áldásunk a műveletre, ugyanis jól sikerült.

A királynék ráadásul kétszer is tökéletes összeöltöztek: a galériában megnézheti, hogy sikerült másodszor hasonló kis fekete koktélruhákban megjelenniük!

Katalin hercegné és Holly Willoughby

Azt régóta tudjuk, hogy Katalin szívén viseli az árvák sorsát, nemrég pedig a Fostering Excellence Awards néven futó díjátadóra látogatott el. Az est házigazdája Holly Willoughby volt, akivel akaratlanul sikerült összeöltöznie: mindketten kék-fekete színeket húztak magukra. Middleton egy indiai tervező, Saloni egyik ruháját viselte, ami természetesen hiába kerül 555 fontba, azaz több mint 230 ezer forintba, már most készlethiányos. Katalin először választott ettől a tervezőtől, aki elmondása szerint az 1960-as évek zenéjéből inspirálódott. A 33 éves hercegné fekete velúr magassarkút, és ugyanilyen színű övet, illetve táskát vett fel a szetthez. Utóbbi Mulberry és 495 fontba, azaz kicsivel több mint 200 ezer forintba kerül.

Holly Willoughby egyébként egy sötétkék, oldalt fekete sávval optikailag karcsúsító Suzanne Neville-ruhát vett fel, amelynek a szoknyarésze aszimmetrikus volt. Körmeit bordóra festette, haját kiengedte és csak apró ékszereket viselt.

Melyik összeöltözés sikerült a legjobban?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek