Bokaverdeső trapézfarmer az új őrület. Hordaná?

Jópár hónapunk volt megemészteni, hogy a nadrágszoknya, a Birkenstock papucs és az overálmánia után a bokaverdeső trapézfarmer lesz majd a legújabb furcsa trend az utcai divatban. Az új farmer hivatalosan is megjelent a divatbloggerek ruhatárában, aminek köszönhetően jobban szemügyre vehetjük, hogy mégis hogyan kell ezt a fazont elképzelni a hétköznapokban.

A farmer, amiben a legtöbben úgy festenek, mintha kinőtték volna, leginkább trapéz-, bőszárú és gyárilag rojtozott formában, sötét és világos denim árnyalatokban a legmenőbb a divatrajongók körében. A hűvös szezonnak köszönhetően a legtöbben klasszikus bokacsizmával, jól szabott blézerrel és minőségi viharkabáttal kombinálják a bokaverdeső trapézfarmert, amire azért kíváncsiak vagyunk, hogy milyen gyorsan fog kikopni az aktuális trendekből.

Addig azért még biztos van pár hónap, még az is előfordulhat, hogy érdemes beszerezni egyet. A fast fashion boltok fel is vannak készülve a rohamra, az Asostól 63 dollárért, azaz 18.190 forintért, a Topshoptól pedig 105 dollárért, 30.316 forint rendelhetjük meg a sokakon előnytelenül mutató fazont. A H&M-ben 9990 forintba, a Mangóban 11.995 forintba, míg a Zarában 14.995 forintba kerülnek a boka felett elvágott, hetvenes évek stílusát idéző farmernadrágok. Nézze meg a galériában, hogy hogyan hordják a celebnők, a jó csajok és a bloggerek, majd szavazzon!

Hordana ilyen fazonú farmert?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek