4 celebnő, aki mindig ugyanúgy öltözik fel

Az amerikai Marie Claire szemfüles szerkesztősége hívta fel a figyelmünket arra, hogy nemcsak a sellőfazonú estélyi ruhákat favorizáló kolumbiai színésznő, Sofía Vergara választ nagyjából ugyanolyan szabású kreációkat a vörös szőnyeges eseményekre, hiszen vannak még olyan kolléganői, akik szeretnek biztosra menni, amikor az efféle puccos rendezvényekre kell kiöltözni. Nézze meg a hajtás után, hogy hogyan taktikázik Jennifer Aniston vagy Nicole Kidman a díjátadón és a filmpremiereken!

A mindössze 22 éves Broadway sztár, Ariana Grande előszeretettel jelenik meg szupermini ruhákban, túlméretezett pólókban, lófarokba fogott frizurával és combcsizmában a vörös szőnyeges eseményeken, illetve a fellépéseken. Az olasz származású énekesnő nagy rajongója a fiatalos Moschino cuccoknak, szereti a csillogó flitterekkel kirakott és a bőrből készült falatnyi dizájnerruhákat, melyeknek mindig hasonló a karaktere.

A mexikói születésű Salma Hayek leginkább a vállnélküli Hamupipőke-ruhákat részesíti előnyben a vörös szőnyegen. A jól házasodó színésznő például egy ezüst övvel átfogott, hosszú fehér estélyit viselt a 72. Golden Globe Awardson 2015 januárjában, majd a díjátadót követő partira is egy hasonló szabású kék sifon ruhát vett fel. A 49 éves Hayek köztudottan nagy rajongója Alexander McQueen munkásságának, a Téli mese című film Cannes-i premierjére például a divatház flamenco hatású estélyiét választotta, míg a 2010-ben elhunyt tervező tiszteletére rendezett londoni kiállításon a brit divatház 2008-as őszi-téli szezonban bemutatott legemlékezetesebb couture ruhájában jelent meg.

Nicole Kidman sem bízza a véletlenre a díjátadós ruhakölteményeit, általában hosszú és csillogó, gyöngyökkel valamint flitterekkel kirakott estélyikben érkezik az eseményekre. Ilyen, már-már szoborszerű, fekete-arany lapokkal kirakott darabban jelent a 85. Oscar-gálán 2013-ban. A klasszikus fazonú estélyit Mick Jagger 2014 márciusában váratlanul elhunyt barátnője, L'Wren Scott tervezte a színésznőnek. A Grace – Monaco csillaga című film Cannes-i premierjén egy gyöngyökkel kirakott királylányos Armani ruhában parádézott, míg a 87. Oscar díjátadón egy felsliccelt Louis Vuitton kreációban pózolt a kameráknak.

Jennifer Aniston kedveli a hosszított fazonú, alakot követő, monokróm színű ruhákat. A 21. Screen Actors Guild díjátadóra például egy mélyen dekoltált John Galliano vintage ruhában érkezett, míg a Warnes Bros. és az InStyle által szervezett Golden Globe partira egy nyakbaakasztós fekete Saint Laurent ruhát választott. A Vanity Fair 2015-ös Oscar buliján egy pánt nélküli, nude árnyalatú Atelier Versace estélyiben, a Förtelmes főnökök 2. londoni premierjén pedig egy fekete színű, aszimmetrikus nyakkivágású Antonio Berardi ruhában kapták lencsevégre.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek