Mutatjuk a USE Unused első férfikollekcióját

Kedden írtunk arról, hogy kezdetét vette a USE Unused (R)evolution 360° névre keresztelt programsorozata. Ez nemcsak amiatt izgalmas, mert újra megvásárolhatóak az elmúlt 10 év legnépszerűbb ruhái, de most debütált a 2004-ben alapított márka első férfikollekciója is. Ellátogattunk a showroomba, ahol magunkra öltöttük a jövő tavasz-nyári darabokat – a galériában az árakkal együtt megtalálja őket!

Bár a Temporary vonalnál már találkozhattunk férfiaknak szánt ruhadarabokkal, ez az első vérbeli USE Unused férfikollekció. A színpaletta szerethető: a fehér és szürke mellett megjelennek a bézses árnyalatok és a földszínek is. A 2016-os tavaszi-nyári kollekció két legkiemelkedőbb darabja egyértelműen a muflonbőrből készült bőrdzseki és a made-to-measure, azaz mérték után készített duplagombos zakó – mindkettő 150 ezer forint körüli áron kapható.

A ruhadarabokon jól érezhető a tervezőtrió két tagjának, Godena-Juhász Attilának és Tóth Andrásnak a saját (egyébként részben eltérő) stílusa. A klasszikusokon (bőrdzseki, ballonkabát, fehér ing) kívül találkozhatunk különlegesebb darabokkal is: például hálós atlétával vagy kötött anyagú felsőkkel. Méreteltérés miatt nem próbáltuk fel, de kapható a kollekcióban egy culotte nadrág is.

Az árak kicsit borsosak: felsőket 30-50 ezerért, ballonkabátot 70-ért, méretre készített zakót és bőrdzsekit pedig 150 ezer forintért vehet. Ezek viszont az előrendelős árak, amik 15 százalékkal olcsóbbak az eredetinél – így ha valamelyik darab megtetszik önnek a galériából, most csapjon le rá, mert később csak drágább lesz.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek