239 ezer forintos pelenkázótáskát árul Blake Lively

Úgy tűnik, hogy nem tanult tavalyi baklövéséből a színésznőként és életmód-bloggerként ismert Blake Lively, aki akkor azzal tette magát nevetségessé, hogy a webáruházként is működő blogoldalának, a Preservnek összeállított divatanyagát a déli ültetvényeken folytatott rabszolgatartás ihlette meg. A szőke híresség ezúttal a minőségi bőrtermékeket készítő Sandast csapatával karöltve dobta piacra trendi pelenkázó táskáját, amit a biztonság kedvéért nyolc hónapos kislányáról, Jamesről (igen, tényleg lány és tényleg így hívják) nevezett el.

Íme a túlárazott táska
Íme a túlárazott táskapreserve.us

A konyak, barna és kék színben kapható „modern vintage” stílusú kiegészítővel nem is lenne semmi baj, ha azt Lively nem árazta volna ennyire túl. A kockás béléssel, svájci cipzárral, lekapcsolható vállpánttal, arany szegecsekkel, belső zsebbel felszerelt, prémium Horween bőrből készült darabért ugyanis 860 dollárt, azaz 239.795 forintot kérnek az online boltban. A táska ára egyébként igazodik az oldalon kapható többi termék árához, mivel a legtöbb ruházati cikkért átlagosan 200-400 dollár (kb.55.746-111.499 forint) körüli összeget kér a színésznő – írja a mashable.com. Egyébként azt, hogy ez egy pelenkázótáska, nem tudjuk, honnan szedte a külföldi sajtó, mivel a márka oldalán erről nem írnak: ott annyi áll, hogy ez a bőrtáska remek kiegészítője lesz az elfoglalt városi nő mindennapjainak.

Fiús anyukákra is gondolt a színésznő
Fiús anyukákra is gondolt a színésznőpreserve.us

Nem Ryan Reynolds 28 éves neje az egyetlen híresség, aki életmódblogot és márkát indított a közelmúltban. Ott van például Gwyneth Paltrow, aki hasonlóan bicskanyitogató termékekkel tölti meg Goop nevű oldalát, árult már például végbéltisztítót és pofátlanul kicsi melltartókat is. Jessica Alba a The Honest Company oldalán osztja az észt és értékesít vitaminokat, míg Reese Witherspoon a Draper James webáruházban árulja időtlen stílusúnak kikiáltott ékszereit, lakberendezési tárgyait és hétköznapias ruháit.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra