Lassan rá se ismerünk Kylie Jennerre

A Kardashian-klán egyik legfelkapottabb tagja a hétvégén töltötte be 18. születésnapját: Kylie Jenner körülbelül év eleje óta igazán ismert, amikor minden azzal volt tele, hogy valamitől felpuffadt a szája. A válasz eléggé adta magát, de mivel Jenner eleinte tagadott, minden tini lilára pumpálta a száját, és csak ezek után vallotta be a celeblány, hogy az ő paplanszáját sebész csinálta.

A paplanszáj mellett Kylie Jenner ismert még gyakori hajszínváltásairól, bikinis fotóiról, megkérdőjelezhető ruhaválasztásairól, nemváltó édesapjáról, rapper pasijáról, Tygáról lehet ismert – és kábé ennyi, ha az ember lánya a Kardashian-klánba születik, ez elég is ahhoz, hogy 32 millió Instagram követője, értékes reklámszerződései és saját, 2,7 millió dolláros háza legyen, mire betölti a tizennyolcat.

Mivel Jenner népszerűsége egyre növekszik annak ellenére, hogy tulajdonképp csak a közösségi médiában jeleskedik, összeszedtünk pár képet az elmúlt 8 évből, hogy megnézhesse, hogy lett a helyes kislányból erotikus képeken tekergő, épphogy csak nagykorú fiatal nő, aki 320.000 dolláros Ferrarit kap születésnapjára pasijától – Kylie Jenner stílusváltásai a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Mustra