Ki a hét legjobban öltözöttje?

Ezen a hétvégén nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy melyik celeb öltözött fel a legrosszabbul, pont ellenkezőleg: segítsen nekünk eldönteni, melyik híresség nézett ki a legjobban. Hat, a napokban készült fotót hoztunk, amiken nemcsak azt láthatja, mit húzott magára Gigi Hadid vagy éppen Gwyneth Paltrow, de az is kiderül: nem kell csicsásnak lennie egy ruhának ahhoz, hogy jól nézzen ki!

Gigi Hadid a Guess tavaszi kollekciójának bemutatóján viselte ezt az oldalt felsliccelt fekete ruhát a márkától, amihez egy platformos magassarkút vett fel. A szettre a pontot pipacsszínű rúzsa teszi fel.

Mark Metcalfe / Europress / Getty

Emily Osment egy NBD-ruhát választott, ami több szempontból is előnyösen mutatott rajta: előszöris a hossz tökéletes, a szín tökéletes választás (remekül passzol hozzú a nude magassarkúja), a kivágás pedig optikailag karcsúsítja.

Gregg Deguire / Europress/Getty

Gwyneth Paltrow kicsit kilóg a sorból Pia Tjelta by Ti Mo-ruhájával: ugyanis egyedül az övé mintás. Valószínűleg az ön fejében is hasonló darab él az "igazi nyári" kifejezés alatt, ami nem csoda: világos, könnyű anyagból van, a pasztelles virágmintát pedig mikor süssük el, ha nem augusztusban?

Steven Henry / Europress / Getty

Mamie Gummer elég érdekes szettben érkezett Jimmy Fallonhoz: a Narciso Rodriguez-overál elején semmi különleges nem volt, a hátán viszont... na azon sem, ugyanis nem volt neki! A fényes lábbelivel kiegészített szett tökéletesen állt a 32 éves celebnőnek!

Nbc / Europress / Getty

Priyanka Chopra Cushnie et Ochs-ruhájának színéért a mindennapokban nem igazán rajongunk, az ő bőrtónusán viszont csodálatosan mutat. Az arany cipővel kicsit karácsonyi hatást kelt, de a csodás haj és smink mindent ellensúlyoz.

Gregg Deguire / Europress/Getty

A bevállalósan bénázó Kiernan Shipka az utolsó a sorban – ő egy Antonio Berardi-ruhában nyomulta BMW egyik eseményén. A fehér színű harangruha tökéletesen állt a lányon, aki egyébként mindössze 15 éves!

Jb Lacroix / Europress / Getty

Ki a legjobban öltözött?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek