Caitlyn Jenner kiforrott stílusába nem lehet belekötni

Az egykori élsportolóként, majd valóságshow-szereplőként ismert 65 éves híresség alig pár hónapja tárta fel valódi, női énjét és mutatta meg magát Caitlyn Jennerként a világ előtt, melynek köszönhetően nemcsak egy bátor, hanem egy rendkívül elegáns nőt ismerhettünk meg a közelmúltban. Nézze meg a hajtás után, hogy hogyan lett ilyen rövid idő alatt máris stílusikon Caitlyn Jennerből!

Jennert júliusban tette címlapjára a Vanity Fair, melynek borítóján Jenner a Trashy fehérnemű márka Ed Corset fantázianéven futó pezsgőszínű, 36D-s méretű fűzőjében pózolt az Annie Leibovitz által lőtt képen. „Most már elmondhatom, hogy a Kardashian klánból mindenkin szerepeltek a márka termékei” – mondta a fehérneműcég tulajdonosa, Mary Loomis-Shier. Egy ilyen Jenneren látott szexi darabért egyébként 200 dollárt (kb.56.635 forint) kérnek a márkánál. Természetesen a mérvadó lap egy sorozatot is lőtt Caitlyn Jennerrel, aki többek között olyan divatházak termékeiben pózolt, mint Zac Posen, Donna Karan, Agent Provovateur, Hervé Leger, a Halston Heritage és a Badgley Mischka.

Hamar kiderült, hogy Jenner nemcsak a magazin öltöztetőinek köszönheti csinos külsejét, mivel jól láthatóan ő maga is nagyszerűen eligazodik a divatházak kínálata és az aktuális trendek között, sőt a nemrég beindított I'm Cait címen futó realityben még a divatról is elcseveg Kim Kardashiannel – írja a Usmagazine.com.

Tehát az elmúlt időszak felhozatalát elnézve elmondható, hogy Caitlyn Jenner szereti az örökzöld, klasszikus darabokat, mint például a Katalin hercegné által is favorizált átlapolós ruhát, a törpesarkú, hegyesorrú fekete cipőket, a jól szabott zakókat és az ingruhákat, de nem állnak tőle távol az extrémebb, állatmintás ruhák, bőrdzsekik, flitteres szoknyák és Barbie-babás borítéktáskák sem. Mi különösen szerettük azt a hófehér Versace ruhát, amiben igazi dívaként vette át a neki ítélt Arthur Ashe Couruge díjat a júliusi ESPYS-gálán és azt az együttest, amit a Szex és New York sztáröltöztetőnőjével, Patricia Fielddel választottak közösen. Nézze meg a galériában, hogyan lett szinte pár nap leforgása alatt stílusikon Caitlyn Jennerből!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek