18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Nahát, a pasik a tangára buknak

Annál magánügyebb magánügy, hogy ki milyen bugyit szeret viselni nincs, de Bridget Jones óta tudjuk, hogy a csajok bizony szoktak azon parázni  vajon milyen fehérnemű jön be a partnerüknek. A film szerint jogosan. De mi a helyzet a valóságban? Számít a férfiaknak, hogy milyen fehérnemű van egy nőn? A Huffington Post és az AskMen most közös erővel felmérést készített a témában, és a 2700 férfi megkérdezéséből kiderült, hogy a többségnek bizony van preferenciája, és tanga és a push-up melltartó a két nagy kedvenc. Nahát. A hajtás után megtalálja a pontos számokat és a választ a nagy kérdésre! 

A férfiak harmada bukik a push-up melltartóra és 49 százalékukat egyáltalán nem érdekli, hogy az egész kamu, 8 százalékuk egyébként észre sem veszi, hogy az. A  férfiak közel harmada a merevítő nélküli melltartókért van oda, 20 százalékuk ugyanezért a fazonért csak éppen merevítővel, 5 százalékuk a pánt nélküli melltartókat szereti és 4 százalék a sportmelltartót. És gondolta volna, tíz százalékát  nem is érdekli a kérdés. Arról nem szól a felmérés, hogy hányan preferálják, ha egyáltalán nincs melltartó, pedig tök érdekes adat lenne. Szerintünk sokan. 

Bugyifronton a férfiak 38 százaléka a tangára, 34 százaléka a brazilalsóra bukik, a klasszikus bugyi és a boxerekre hajazó pasis alsók csak ezután következnek a sorban, 4 százalék pedig arra szavazott, hogy a nő inkább ne viseljen alsót. 

Számít? Nem!

A felmérés egyik meglepő eredménye, hogy a férfiaknak csupán a 6 százaléka képes jól belőni egy melltartó árát, pedig 68 százalékuk venne fehérneműt a csajának azért, hogy az szexibbnek érezze magát.  De hogy számít-e ez az egész fehérnemű kérdés, amikor szexről van szó? Nem. A férfiak 92 százalékának már tök mindegy mi van a nőn, ha szexről van szó. Szóval az van, amit sejtettünk, vagyis mindenki hordja azt, amit szeret, és ne agyaljunk azon vajon mi jön majd be a partnerünknek. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra