Látványos stílusfejlődésen ment át Beyoncé

Ahogy a legtöbb divatikon, úgy Beyoncé sem volt mindig profi abban, hogy hogyan kell megjelenni a vörös szőnyeges eseményeken, milyen dögös szerelésekben érdemes színpadra lépni, vagy elmenni egy kosármeccsre. A kilencvenes évek végén befutott R&B énekesnő valóban látványos stílusfejlődésen ment át az elmúlt 15 évben. Nézze meg a hajtás után, hogy milyen út vezetett a röhejes színpadi ruháktól az A-listás hírességek kiváltságának számító pucérruháig!

Beyoncé mentségére szóljon, hogy kevés sztárnak sikerült normálisan öltözködnie a kilencvenes években, így az akkor kezdő énekesnőnek jóformán esélye sem volt arra, hogy a kor egyik dívájaként emlékezzünk rá a jövőben. A Destiny's Child nevű formáció egyik énekesnőjeként gyakran össze kellett öltöznie kolleganőivel, aminek köszönhetően még viccesebben festettek a rájuk adott terepszínű kétrészesekben, cowboy kalapokban és aszimmetrikus fazonú, rojtos szoknyáikban.

Az első jelentősebb stílusváltás 2003 környékén mutatkozott az énekesnő ruhatárában, ami többek között annak is betudható, hogy Beyoncé szólókarrierbe fogott. A 2004-es MTV Video Music Awardson talán túl is tolta az önmegvalósítást, hetvenes éveket idéző szettjében ugyanis úgy festett, mintha Farrah Fawcettet egy Elvis Presley imitátorral keresztezték volna. A 2005-ös évtől kezdve viszont valami megváltozott, az elmúlt 10 évben ugyanis kizárólag couture estélyikben láthattuk Beyoncét végiglejteni a vörös szőnyegen.

A 2005-ös Oscar-gálán már egy régi hollywoodi eleganciát idéző fekete színű vintage Atelier Versace ruhában jelent meg, a 2007-es Golden Globe-díjátadóra pedig egy aranyszínű Elie Saab ruhát választott. Ugyanebben az évben viselte azt a mélyen dekoltált élénkzöld Zac Posen estélyit is, amiben a Movies Rock eseményre érkezett Los Angelesben. Az énekesnő választása 2008-ban is Elie Saab couture ruhájára esett, a porkék-ezüst kreációban a Grammy-díjátadón pózolhatott.

A texasi származású énekesnőt az elmúlt években az összes meghatározó divatház ruhájában lencsevégre kapták már, de különösen kedveli a Balmain, Gareth Pugh, a Versace, a Lanvin, valamint a Dolce & Gabbana által tervezett darabokat. Nekünk nagy kedvencünk volt az a lila tollakkal díszített Givenchy couture ruha, amit a New York-i MET egyik 2012-es, Schiaparelli & Prada kiállításmegnyitóján viselt, illetve az a kövekkel kirakott pucérruha is, ami miatt annyira leszólta a látványra építő celebnőket Carolina Herrera a napokban. Nézze meg az óriásgalériában, hogy hogyan lett Jay-Z nejéből a világ egy legbefolyásosabb dívája!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek