Tényleg a bohóckontúr lesz az új divat?

Nagyot mennek mostanában a szépségvloggerek: nemrég azt mutattuk be, mennyit számít a smink, most pedig egy olyan lány videójába futottunk bele a DailyMailen, aki a bohóckontúrt népszerűsíti. Hogy mi is ez? A BellaDeLune csatorna tulajdonosa először érdekes maszkot fest magának, amit aztán egy sminkszivacs segítségével dolgoz el "tökéletesre".

Mi már a Youtube-ot elárasztó, a Kardashian-kontúr technikát bemutató videókat is teljesen feleslegesnek tartottuk, hiszen nincs olyan ember, aki rajta kívül így sminkelne – ez viszont még annál is furább. A mostani háromperces filmet június végén töltötte fel Esther Isabel Amado Romo, azóta pedig több mint 80 ezren nézték meg. A követőknek annyira tetszett, hogy kérték Romót, ossza meg a teljes átalakulását – mivel az Instagramra feltöltött verzióban csak pár részletet mutatott meg.

„Nem gondoltam volna, hogy ennyire felkapott lesz. Nem azt akarom üzenni, hogy ennyi smink kéne a hétköznapokra, sőt. Azt szeretném sugallni, hogy úgy tekintsünk a sminkre, mint valami mókás eszközre" – nyilatkozta Romo. „Elmondani nem tudom, hányszor hívtak engem bohócnak azért, ahogy ezt az "eszközt" használom" – tette hozzá. Valószínűleg a beszólogatóknak üzen a homlokára rajzolt kaki hangulatjellel is.

Szóval bár érdekes videóról van szó, óva intjük attól, hogy nekiálljon, mert az eredmény nem biztos, hogy olyan lesz, mint amilyet vár. Ha mégis megpróbálkozna vele, mindenképpen küldjön nekünk egy fotót a végeredményről!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek