Hogy te milyen undorító vagy?!

Kicsit hatásvadász, de egyébként érdekes videót posztolt nemrég a Youtube-on egy szépségblogger. Em Ford Londonban él, és három hónappal ezelőtt kezdett el sminknélküli fotókat megosztani magáról Instagramon. Ez alatt az idő alatt 100 ezer kommentet kapott – a trollokat és a névtelenséget kihasználó internethuszárokat ismerve talán nem lepődünk meg azon, hogy ezek nagy része negatív volt. Ford most egy videót készített, amelybe a hozzászólások közül válogatott be néhányat – olvasható a DailyMailen. A háromperces kisfilm végére egyébként ki is sminkeli magát, és megmutatja azt is, hogy olyan "állapotban" milyen kommenteket kap – talán nem meglepő, hogy elismerőeket.

„Hányingerkeltő vagy". „Nem is tudok az arcára nézni". „Ez a lány soha nem mosta még meg az arcát?" Ilyen és ehhez hasonló mondatok szerepelnek a My Pale Skin bloggerének videójában, amelyet július 2-i feltöltése óta már több mint másfél millióan láttak a Youtube-on. A londoni Ford bőre valóban nem tökéletes (kié az?), viszont elgondolkodtató, hogy mennyire másként ítélik meg az emberek akkor, ha smink nélküli képet tesz fel és akkor, amikor dekorkozmetikai termékek egész hada kerül az arcára. Íme a kisfilm – szerény angoltudás kell hozzá.

A 22 éves londoni bloggert egyébként 130 ezren követik a Youtube-on, Instagramon pedig még ennél is többen, 320 ezren kíváncsiak rá. A posztjai – nem meglepő módon – most az átalakulásairól szólnak, ebben a pár másodperces videóban például láthatjuk az előtte-utána állapotot. A felkapott videó leírásában egyébként azt írja Ford, hogy az elmúlt hónapokban több ezer ember írt neki amiatt, hogy ők is aknéval küzdenek és emiatt önbizalomhiányosak. A lány ezzel is szeretné megmutatni, hogy nem kell csak azért zacskót húznunk a fejünkre, mert nem tökéletes a bőrünk – ahogy narancsbőrrel is nyugodtan strandolhatunk. Ha beszállna a beszélgetésbe Instagramon, használja a #YOULOOKDISGUSTING hashtaget!

A video posted by Em Ford (@mypaleskinblog) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek