Palvin vagy Jenner nézett ki jobban Cannes-ban?

Május 13-án kezdőtött és 23-án ért véget a Cannes-i Filmfesztivál, így talán nem meglepő, hogy a szokásos hétfői posztunkban most az ott megjelent celebnők közül válogattunk. A legtöbben fekete-fehér összeállításban jelentek meg: a sötétebb szín mellett döntött például Palvin Barbara és Kendall Jenner is, Jane Fonda pedig egy fehér kosztüm mellett tette le a voksát. Nem is szaporítjuk a szót, nézze meg a képeket, olvassa el mellé az infókat és döntsön!

Palvin Barbara vs. Kendall Jenner

Kin jobb a fekete estélyi?

Palvin Barbarában és Kendall Jennerben nemcsak az volt a közös Cannes-ban, hogy mindketten megjelentek a Youth című film 20-i premierjén, hanem az is, hogy fekete ruhában tették mindezt. Az estélyik áttetsző paneleket is kaptak, amelyek a magyar modellen elég furán mutattak: a dekoltázsát teljesen tönkretették és a szoknyarész aszimmetrikus szabása sem túl előnyös. Palvin királykék körmöket, fura cicás tusvonalat, kristályfülbevalókat és lenyalt hajat viselt.

Kendall Jenner szintén gótosra vette a figurát: ő egy kétrészes Alaia estélyiben tette mindezt. A szoknyát (szerintünk) igazán húzhatta volna egy kicsit feljebb, hogy eltakarja a köldökét, és valahogy a felsőrész sem az a fajta, amitől leesik az állunk. Jenner tőle megszokott módon vörös rúzst viselt, a haja elegánsan kócos volt, a szettet pedig kristályos ezüstékszerekkel egészítette ki.

Emma Stone vs. Cate Blanchett

Ki a jobb?

Nem szeretnénk befolyásolni önt, viszont el kell mondanunk, hogy a felhozatalból nekünk Emma Stone szettje a kedvencünk. A színésznő az októberben elhunyt Oscar de le Renta nevével fémjelzett ruhát viselt: a 2015-ös pre-fall kollekció részét képező fekete, csipkével díszített koktélruha tökéletesen mutatott a hozzá választott lakkbőr Christian Louboutin cipőkkel. Stone nagyon kevés ékszert viselt, a sminkje teljesen természetes volt és a frizurájára sem lehet panasz.

Cate Blanchettet 15 méter selyemből készült ruhája mellett ebben az őszi-téli kollekcióból származó Alexander McQueen-ruhában is lefotózták, mégpedig a Carol premierjén. (Tudják, ez az a film, amiről elküldték azokat, akik lapostalpú cipőben szerették volna megnézni a premiert.) Blanchett is a fekete hegyes orrú magassarkú mellett döntött, körömlakkot és ékszert pedig egyáltalán nem viselt.

Rachel Brosnahan vs. Jane Fonda

Kinek áll jobban?

Szerencsére a celebnők nemcsak estélyiben gondolkodnak, ha premierekről van szó: Rachel Brosnahan és Jane Fonda is a kosztüm mellett döntött. A Kártyavár színésznője egy Saint Laurent Paris együttest viselt a Louder Than Bombs premierjén, amihez ő is lakkbőr magassarkút, illetve egy fodros blúzt vett fel. A körmei halványnude manikűrt kaptak, a smink és hajszín pedig több mint tökéletes.

Jane Fonda ismét megmutatta, hogy 77 évesen is lehet jól kinézni: a fehér kosztümhöz egy láncszerű sálat vett fel, és külön piros pont jár azért, hogy nem fehér vagy fekete, hanem barna cipőt húzott a szetthez. Valószínűleg a sál miatt, de ékszerek közül csak egy karkötőt viselt. Szeretnénk mi is így kinézni pár évtized múlva.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek