Sajátjának hitte a Balmain overált a Nasty Gal

Szemfüles divatszerkesztők időben lementették a posztot.
Szemfüles divatszerkesztők időben lementették a posztot.instagram

Kellemetlen helyzetbe került a népszerű online butikjáról ismert Nasty Gal egy baki miatt, amit Taylor Swift vasárnap esti Billboard Music Awardson viselt vörös szőnyeges szettjével kapcsolatban sütött el. A megfizethető fast-fashion kollekciókban utazó márka ugyanis közzétett egy képet, melyen azzal dicsekedtek, hogy a nyolc díjat bezsebelő énekesnő a brand egyik 78 dolláros (kb.21.440 forint) „Disco Inferno” fantázianéven futó kezeslábasában jelent meg az eseményen. A kommentelők azonban hamar felhívták a Nasty Gal figyelmét a tévedésre, miszerint a 25 éves Swift a Balmain 2015-ös tavaszi-nyári gyűjteményének egyik legerősebb szerelésében jelent meg a Billboardon. (A divatház körülbelül 2000 eurót (kb.610.800 forintot kér egy ilyen kreációért).

A popsztár természetesen Balmain ruhában ment a nagy horderejű eseményre, sőt Kendall Jenner, Jourdann Dunn, Chrissy Teigen és Lily Aldridge mellett Swift az egyik arca a H&M-mel lepaktáló Olivier Rousteing „Balmain Army” néven ismert kampánycsapatának is – számol be a vogue.com a zűrzavarról, amit követően a Nasty Gal levette oldaláról a posztot, de további megkeresésekre nem reagált az üggyel kapcsolatban.

Íme a Balmain több százezer forintos kezeslábasa
Íme a Balmain több százezer forintos kezeslábasaVictor Virgile / Europress / Getty

„Hogy mi tudunk tenni ebben az esetben? Egy-két következtetést biztosan levonhatunk az ügyből. Például hogy a Nasty Gal annyira jól koppintja más márkák ruháit, hogy még a cég alkalmazottai sem tudják megmondani, hogy melyik az igazi és melyik a másolat. De az is előfordulhat, hogy a Nasty Gal nagyon jól tudta, hogy Swift Balmain ruhát visel és csak kihasználta a lehetőséget, hogy felhívja a vásárlók figyelmét arra, hogy náluk is lehet ilyen ruhát kapni" – vonta le a tanulságot a jogi ügyekkel foglalkozó Fashion Law szerkesztője. Mindenesetre a Los Angeles-i vállalat vélhetően röviddel azután, hogy már minden fehér kezeslábasuk elkelt, letörölte a posztot az Instagramról. Azt sem tartjuk valószínűnek, hogy Rousteing szomorú lenne a pofátlan húzás miatt, mivel nemrég éppen arról számolt be, hogy szerinte az utánzás a legőszintébb formája a hízelgésnek. Ön mit gondol az esetről? Szavazzon a kép alatt!

Így mutat a Nasty Gal olcsó overálja.
Így mutat a Nasty Gal olcsó overálja.Nasty Gal

Szerintem...

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek