Most a cowgirl-stílus a menő?

Nem csak most, már egy ideje tavasszal és ősszel a rojtos, gagyi westernfilmekbe illő jelmezek ruhák lepik el a fast fashion boltokat. A barna, művelúr, rojtos kabátok, szoknyák és felsők egyébként még jó kiegészítői is lehetnek egy stílusban hasonló szettnek, de elég hangsúlyos darabok ahhoz, hogy öltözetünk többi részét alájuk rendeljük.

Szerencsére az üzletek segítenek a sok veszkós cucc körítésében is, általában fehér, horgolt vagy len maxiruhával, trapézfarmerrel, fehér felsőkkel együtt pakolják ki a vadnyugati lovagláshoz ideális ruhákat, így könnyen összeállíthat bárki egy hangulatos szettet. Már ha akar: ugyanis nem mindenkinek áll jól ez a veszkós stílus, van, hogy annyira átlátszó, hogy egyszerű divatmajomkodásról van szó, hogy hiába minden, nem fog menni a vagánykodás.

Önnek hogy tetszik ez a stílus?

Ha mégis magáénak érzi a rojtos stílust, akkor viszont most nagy szerencséje van: a H&M-ben többféle rojtos szoknya várja, a Zarában valódi bőr poncsót is vásárolhat, ami még évek múlva is jó szolgálatot tehet, és a Stradivariusban is minden adott, hogy 20 ezer forintból vadnyugati lánynak öltözhessen, ha plázázni/moziba/iskolába megy.

Mi csak egy tippet adunk: ha teheti, valódi bőr darabokat keressen (akár vintage boltokban is), mert azok sokkal strapabíróbbak és lassabban mennek tönkre, mint a vékony, művelúr ruhák, melyeken a rojtok összegabalyodnak, leszakadhatnak.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek