Kinek állt jobban: MET különkiadás

Egy hete rendezték meg a MET-gálát, ahol idén is szép számban jelentek meg jól öltözött (vagy éppen furán kinéző) celebnők. Azt már tudjuk, hogy Katy Perry és Madonna összeöltöztek az eseményen, viszont rajtuk kívül is akadt több olyan híresség, akik hasonló ruhában jelentek meg. Ha velünk tart, láthat Dolce&Gabbanába bújt, sellőnek kinéző és a Kínához köthető téma miatt pirosban nyomuló celebnőket is!

Dolce&Gabbanák

Kin jobb a Dolce?

A kétmillió forintos fejhallgatót piacra dobó Dolce&Gabbana még mindig népszerű a celebnők körében: mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Tabitha Simmons és Karen Elson is hasonló "királynős" szettben pózolt a vörös szőnyegen. Simmons egy aranyszínű, alul csipkés, fent pedig apró kövekkel díszített estélyit vett fel, a cipője pedig annyira beleolvad a szettbe, hogy először észre sem vettük. Az összeállítást (valamilyen fura okból) szőrmés kistáskával és aranyozott koronával fejelte meg. A fekete kettéválasztott haj és a rúzs miatt először azt hittük, Kunhalmi Ágnes is beszabadult a MET-gálára.

Karen Elson arcára is kiült a díva-tudat, ami nem meglepő: a vörös tülltengeres, a barokk festményeket idéző felsőrésszel ellátott ruhában bárki igazi királynőnek érezheti magát. A cipő sajnos nem látszik, azonban a fejdísz itt is megvan – csak elképzelni tudjuk, milyen ügyesség kell ahhoz, hogy ne essen le az ember fejéről (mi persze három perc után reflexből lehajolnánk valamiért).

A sellők

És a sellőruha?

A csillogós-tapadós ruhákat szintén sokan szeretik, mi most két hírességet választottunk, akik közül önnek kell kiválasztania, hogy ki a csinosabb. Kate Beckinsale Diane von Furstenbergtől választott egy aranyszínű estélyit, amelyhez Christian Louboutin cipőjét és a Carrera y Carrera márka ékszereit választotta. A ruha csipőnél kicsit áttetsző, és értjük, hogy a lábbelik miatt van ilyen színe, de nekünk a manikűr sem tetszik. Az ékszerek viszont passzolnak az összképbe – csak úgy, mint a haj és a smink is.

Rosie Huntington-Whiteley-t nem kell félteni, ha villantásról van szó – éppen ezért nem lepődtünk meg azon, hogy alig takaró Versace-estélyit húzott magára. A strasszok miatt pikkelyes hatású ruhahoz nagyon szép púderrózsaszín manikűrt kapott a modell, az érdekes nyakrész miatt pedig teljesen megértjük, hogy lenyalta és feltűzte a haját. A smink merész és egyben hatásos, a vörös rúzs pedig meglepően passzol a nude színekhez.

A vörösek

A csatát nyerte...

Mivel idén a központi téma a kínai kultúra volt, így talán nem annyira sokkoló a tény, hogy nagyon sokan mentek vörösben az alkalomra. Poppy Delevingne annak a Marchesának a ruhájában ment el, amely Renee Zellwegernek köszönheti a sikerét: az áttetsző felsőrészre applikált bordó virágok nagyon jól feldobják a ruhát és az arany színű clutch pedig tökéletesen passzol az összképbe. Sajnos ahelyett, hogy azt kamuzta volna, hogy a pipacsok a nevére utalnak, Delevingne azt nyilatkozta, hogy azok az ópiumot szimbolizálják, ami belőlük készül: ez rossz ötlet volt annak fényében, hogy Kínának bonyolult a kapcsolata az ópiummal, elég csak az Ópiumháborúra gondolni. Hiába csodás a ruha, de az ópiumos poénnal Delevingne kiállította saját szegénységi bizonyítványát. Plusz a vörös körmöknél találhatott volna ötletesebbet is a celebnő, azonban a sminkje és a haja – mint mindig – most is tökéletes volt.

Amal Clooney-nek nem ez az első vörösruhás összecsapása: március végén Michelle Obamával csapott össze. A néha két és fél milliós szettben nyomuló sztárügyvéd most a Maison Margiela Couture-től választott egy ruhát – a különböző textúrájú anyagokból összepatchworkölt darab nekünk annyira nem jön be, de Clooney-n ez is jól áll. A vörös rúzson ugye ön sem lepődött meg?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra