Így mehet az irodából egyenesen szórakozni!

Itt a péntek, ilyenkor sokan indulnak az irodából bulizni: kipróbáltuk, mennyire van könnyű dolga annak, aki egy kisebb átöltözéssel szeretné megúszni, és általában elmondható, hogy sok szettből egy cipő- és felsőváltással lehet bulikompatibilis összeállítást csinálni. A hajtás után mutatjuk, hogyan öltözhet fel egy márkán belül is visszafogottan és egy fokkal kihívóbban!

H&M

Minden alábbi szettünkben egy ugyanolyan darab szerepel fixen, de ez nem azt jelenti, hogy kötelező minden mást lecserélni az esti bulihoz: A H&M irodista szettjében például elég csak kiengedni az ing masniját és egy magassarkút felkapni, már indulhat is a szórakozás. Ha azonban befér a táskájába egy váltás-felső is, próbálkozhat a szolid derékvillantással. Jól néz ki, ha a mintás nadrág mellé már nem erőltetünk további színeket, és a táska és cipő színét is összehangoljuk. Mi szeretjük fehérrel és feketével köríteni a hangsúlyosabb darabokat, de idén nagyon divatos akkor is, ha világoskékkel, barackszínnel, pirossal próbálkozik: mi csak annyit ajánlunk, hogy ha egy ilyen feltűnő nadrág mellé passzint élénk színeket, ne keverje őket, hanem maradjon egynél (a H&M-ben például világoskék ing, cipő és táska is kapható). Ha fázna még pólóban, egy fekete blézer tuti megoldás.

hm kombo
Dívány

Irodista árak: nadrág: 5990 forint, fehér blúz: 6990 forint, fehér táska: 8990 forint, fekete cipő: 3490 forint

Bulis árak: nadrág: 5990, top: 6990 forint, táska: 5990 forint, cipő: 8990 forint

Pimkie

Itt sikerült olyan irodista szettet találnunk, amiben a főnöke talán még nem méregeti furcsán, de egyből mehet szórakozni. Az illendőség kedvéért a térdig érő, A-vonalú ruhából mutatunk egy fehéret és egy feketét is, de mindkettő jó mindenhová, akárcsak a fekete blézer. Talán a nagyméretű shoppert kell csak estére lecserélni egy kisebb clutch-ra, hogy könnyebb legyen táncolni.

pimkie kombo
Dívány

Irodsita árak: ruha: 8990 forint, blézer: 9990 forint, táska: 7490 forint, cipő: 20 euro

Bulis árak: ruha: 8990 forint, blézer: 9990 forint, cipő: 8990 forint

F&F

A Tescóban nem volt könnyű felöltözni, mert az irodistaruhának kinézett fekete nadrágkosztüm és a blúz anyaga is csapnivaló volt, ennek megfelelően nem is álltak valami jól. A cipőkkel nem volt gond, buliba például vehetünk elöl nyitott klumpát, ami (sajnos) divatba fog jönni, de a táskák például már elég kellemetlen műbőrből készültek. A buliszetthez nadrágot nem cseréltünk, de minden mást igen: egy lenge felső elfér egy kistáskában is, és ha normális minőségű blézert vásárol, azt sem kell lecserélnie, mint ez esetben nekünk. A cipőváltás is opcionális, én például ritkán megyek magassarkúban bulizni, mert egy fájós láb tönkreteszi az estét, de tény, hogy az csinosabb.

ff kombo.png
Dívány

Irodista árak: blézer: 5900 forint, nadrág: 3490 forint, blúz: nem volt árcetli, táska: 5490 forint, cipő: 3990 forint

Bulis árak: nadrág: 3490 forint, felső: 3490 forint, blézer: 9200 forint, táska: 3490 forint, cipő: 5900 forint

New Yorker

Itt aztán tényleg nem sok irodába való ruha van, amit meg annak szánnak, az elég rossz minőségű, de találtunk egy térdig érő pamutszoknyát (ami sajnos minden hurkát megmutat) és hozzá illő blúzt plusz hosszított blézert, illetve cipőket. Végülis szódával elmegy.

new yorker kombo
Dívány

Irodista árak: szoknya: 2990 forint, blúz: 3990 forint,  cipő: 8990 forint

Bulis szett: szoknya: 2990 forint, blúz: 3990 forint, cipő: 9990 forint

Mango

Itt pont az ellenkezője a helyzet, mint a New Yorkerben, a bulis szett leginkább egy csöndes, romantikus aperolozáshoz illik, az irodisták viszont fantáziadúsan és igényesen fel tudnak öltözni a márkánál. Idén divat lesz a hosszított mellény, ezért egy ruhának is hordható darabot vettünk a barackszín szoknya fölé. A pakolós táskát érdemes estére vidám clutchra cserélni, a körömcipőt élénk színű szandálra, de körülbelül ennyi. A Hajógyárin sehogy nem lett volna sikerünk Mango ruhákban, de ez nem is baj.

mango kombo
Dívány

Irodista szett: szoknya: 9995 forint, felső: 6995 forint, mellény-ruha: 17.995 forint, cipő: 6995 forint, táska: 13.995 forint

Bulis szett: szoknya: 9995 forint, blúz: 8995 forint, cipő: 9995 forint, clutch: 8995 forint

Zara

A Zarában egy piros felsőhöz öltözünk kétféleképp, és igazából az irodista összeállítás olyan jól sikerült, hogy komolyabb esti programhoz biztos nem öltöznénk át. A bulis szett annyiban más, hogy rövidebb a szoknya hossza és a fekete blézert egy csicsásabb darab váltja, de még ez se az a húdeszexi szett. Ha egyszerre vágyik comb- és mellvillantásra, akkor menjen inkább a Bershkába.

zara kombo
Dívány

Irodista árak: felső: 11.995 forint, szoknya: 14995 forint, blézer: 25995 forint, szandál: 14995 forint

Bulis árak: felső: 11.995 forint, szoknya: 9995 forint, blézer: 25.995 forint, szandál: 12.995 forint

Oszd meg másokkal is!
Mustra