Donatella Versace a Givenchy arca

Az, hogy a tervezők maguk felbukkannak a saját márkájuk kampányaiban, nem újdonság. Marc Jacobs, Tom Ford és Jason Wu is pózolt már különböző hirdetésekben – sőt, 1971-ben Yves Saint Laurent meztelenül tette mindezt. Az, hogy a dizájnerek más márkák kollekcióihoz adják az arcukat, már kevésbé megszokott, éppen ezért lepődtünk meg, amikor a Fashionistán belefutottunk Donatella Versace és Riccardo Tisci ölelkező párosába.

A Givenchy, illetve az olasz divatház tervezője szinte egyidőben posztolták ugyanazt a fotót Instagramon: a fekete fehér képen Versace Tisci vállára borul, a képaláírásból pedig megtudjuk a miértet is. "Elképesztően büszke vagyok és megtisztelve érzem magam, hogy bemutathatom az új ikonomat, Donatella Versacét, a Givenchy 2015-ös őszi-téli kollekciójának arcát. Nemsokára jön a többi részlet!" - írja a képmegosztó oldalon a 40 éves kreatívtervező.

A hashtagek szerint a képet a Mert and Marcus párosnak köszönhetjük, a stylingért pedig valószínűleg Carine Roitfeld felelt. Nem lepődnénk meg, ha egyébként majd ő is feltűnne a kampányban.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek