6 megoldás a töredezett hajvégekre

A beauty tutorialok kétségtelenül a Youtube egyik legnépszerűbb és legnézettebb videói, erről árulkodik legalábbis, hogy átlag 5 millióan nézik meg a hétköznapi bloggerek és kreatív felhasználók által felöltött különböző smink- és hajtippeket. Egy új videóban egy elég gyakori problémát, a töredezett hajvégeket elemzik, a problémára 6 különböző megoldást gyűjt össze a felelős beauty blogger: a kisfilmből kiderül, pontosan hogyan tudja levágni saját magának a töredezett végeket anélkül, hogy a hosszon drasztikusan változtatna, de egy olyan fésű/vágó szerkezetet is megismerhet, amit kifejezetten a tönkrement végekre fejlesztettek ki.

A hosszú haj kikerülhetetlen átka, hogy egy idő után akkor is eltöredezik a vége, ha a legjobb pakolást és hajelixírt használja. Akárhányszor fodrászhoz megyek, mindig megkapom, hogy legalább tizenöt centit kéne levágni ahhoz, hogy a hajam újra egészséges legyen, aztán persze hiába bólintok rá, 6 hónappal később megint ugyanott tartok: a hajvégeim széttörnek, hiába használok rá az argánolajtól kezdve mindent. Ha ön is régóta küszködik ezzel a problémával, akkor mindenképp nézze meg az alábbi 3 perces videót, amiben a töredezett hajvégek elkerülésére 6 különböző tippet is megoszt a beauty blogger anélkül, hogy vagyonokat hagyna ott a fodrásznál.

És különben is, ön tudta, hogy kifejlesztettek egy kifejezetten a töredezett hajvégkre tervezett szerkentyűt, amivel saját magának is rendbe teheti a hajvégeit anélkül, hogy drasztikusan megrövidítené a hosszát? Mi nem, úgyhogy már csak ezért is tanulságos volt megnézni, ráadásul azt is megmutatják, pontosan hogyan kell használni.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra