Búcsút inthetünk a melltartónak az ősszel

Előző összeállításunkban megmutattuk, hogy melyek lesznek azok a hordható trendek, amik várhatóan divatba jönnek majd az őszi-téli szezonban. A divatházak azonban idén is gondoltak a villantásra könnyen rávehető hírességekre és feltörekvő celebnőkre, aminek köszönhetően a legtöbb kifutón feltűnt egy-két mellvillantós ruhadarab is. A hajtás után megnézheti, hogy hogyan öltözünk majd éjszakai pillangónak a következő szezonban!

A New York-i, londoni, milánói és párizsi tervezők közül többen is bevállalósnak érzik ügyfélkörüket és fittyet hányva a hűvös időszak kellemetlenségeire, számos áttetsző anyagból készített kreációt építettek be kollekciókba. A divatroadshow első állomásán többek között Alexander Wang, a Rodarte, Jason Wu és Donna Karan látott fantáziát a sejtelmes anyagban, míg Európában Vivienne Westwood, Alexander McQueen, a Burberry, a Valentino, illetve a kreatív tervezőt váltó Gucci vállalta be, hogy ellátja a vörös szőnyeges események A-listás színésznőit ilyen jellegű ruhakölteményekkel.

A vékony, de mutatós darabokat elnézve 2015 őszi-téli időszakában fekete, földszínű, bordó, éjkék, fehér és türkizkék árnyalatú áttetsző anyagokat választunk majd, amit menő lesz bőrrel, flitterrel és virágmintával is kombinálni. Nézze meg a galériában, hogy milyen nőies darabokban járhat, ha kellőképpen bevállalós!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek