Nyolcezres dizájnt árul 200 ezerért a Versace

Nem éppen most éli életének legszebb napjait a KESH művésznéven futó Los Angeles-i Kesshia Kumari. Szerinte ugyanis a Versace 440 fontért árulja azt a felsőt, amit ő már korábban megálmodott az egyébként botrányoktól nem teljesen mentes American Apparelnek – ráadásul azt a pólót csak 20 fontért, tehát 8 ezer forintért árulják.

A 85 ezer követővel rendelkező Instagramja egyébként már most a koppintástól hangos: a lopásról írt már a Vogue, a Fashionista és a Yahoo is. A lány pedig minden cikkről képernyőmentést készít úgy, ahogy az ominózus Versace-felsővel is tette. Az ikertornyokról egy montázst is készített „Legalább nézne ki jobban, mint az olcsó változat. Ez úgy néz ki, mint valami vázlat" képaláírással, a többi felhasználó pedig maximálisan kiáll mellette. "Egyértelműen lopott a Versace. Elég megnézni a szemeket és a szájat" – írta egyikük. A luxus divatház terméke egyébként jelenleg készlethiányos.

posztba
reklámfotó

„Miért nem tudnak ezek a cégek, márkák vagy emberek valami sajátot alkotni? Mi történt? Miért hiszik ezek az emberek azt, hogy amire szemet vetnek, az rögtön az övék is lesz?" - fakadt ki Kamuri, egyébként a The Cutnak adott interjújában elismerte, hogy mindig is imádta a Versacét és borzasztóan csalódott.

Ön mit gondol?

"Ez nem csak egy művészeti alkotás, amit két évig tartott megalkotni. Nem csak egy művészeti alkotás, amit az American Apparelnek terveztem, hogy megfizethető és hozzáférhető terméket kínáljunk ezzel a munkám támogatóimnak. Ez az én arcom! Nem tudom, hogy fordulhat elő ilyesmi" – indokolta. Kumari egyébként 17 éve kezdett el tervezni és a MySpace-en árulta őket, ezt az ügyet pedig bíróságra viszi. Ha megállapítják, hogy valóban őt koppintotta a divatház, akkor szép kis összegre számíthat: ilyenkor ugyanis a termékből keletkezett profitot veszik figyelembe.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra