Bizarr arcékszerekkel sokkol a Givenchy

Jó pár szezonnal ezelőtt dobta piacra a Givenchy az orrgyűrűjét (ide kattintva láthatja, hogyan néz ki), most azonban új szintre emelte az arcékszereket. Március 8-i, 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatóján a modellek az arc különböző részein (leggyakrabban a szemek alatt és a száj mellett) viselték a francia divatház kiegészítőit.

"Riccardo Tisci (a Givenchy kreatívtervezője – a szerk.) felvázolta az alapokat, aztán megkért minket, hogy engedjük szabadon a fantáziánkat és használjuk ki a manökenek arcának adottságait" – mesélt a style.comnak különös élményeiről Pat McGrath, brit sminkmester. "A bizsuk felvitele több mint hat órán át tartott. Mivel elég nehezek, így alaposan meg kellett tervezni, hogy hova és hogyan helyezzük fel őket" – tette hozzá. Beleszeretett a fura kiegészítőkben? Jó hír: Tisci elejtette a style.com egyik munkatársának, Nicole Phelps-nek, hogy azok nem csupán a show részei voltak, de árulni is fogják őket.

Ha az arcbizsukon valahogy még túl is jutunk, a zsíros és lenyalt frizurákon egyszerűen nem tudunk: a kettéválasztott, hortobágyi juhászok bajszára emlékeztető frufruval többet nem szeretnénk találkozni – pláne nem a (magyar) utca emberén. Ha kíváncsi a bemutató közeli képeire, kattintson a fenti fotóra!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra