Ezzel spórolhat a kézipoggyászán

Azt már tudjuk, hogy nem kell kétségbe esni, ha csinos edzőtáskát keres, és azt is, hogy létezik olyan hátizsák, amely egyben bomberdzseki is. Viszont gondolta volna, hogy már olyan válltáskát is kapni, amelyet egyeszerű mozdulatokkal mellénnyé lehet hajtogatni? Az már más kérdés, hogy ennek mi értelme...

Előtte-utána. Gondolná, hogy ez a két termék ugyanaz?
Előtte-utána. Gondolná, hogy ez a két termék ugyanaz?BagKet

A 22 zsebes mellény ugyanis a hideg ellen nem igazán véd (akkor már tegyünk bele még táskakorában egy pulóvert vagy kardigánt és vegyük fel azt), és az esőnek sem barátja. Az eredeti tervek szerint tárolhatunk benne netbookot, iPadet, telefonokat, a pénztárcánkat, könyveket, de akár flipflopokat is. Ha viszont elképzeljük, hogy ennyi cuccot kell magunkon hordozni, rögtön az óriási ólómmelény jut eszünkbe, amit például fogászati röntgennél adnak ránk. Egyetlen helyzetben látjuk legitimnek a működését: ha repülésnél nem akarunk fizetni a kézipoggyászért. Akkor viszont tényleg hasznos, bár megnéznénk a biztonsági őrök arcát átvilágításnál. A táskamellény egyébként 70 fontba kerül, így körülbelül 30 ezer forintot kell kipengetnie, ha szeretne egy ilyet.

Ön szeretne egy ilyet? Ha úgy érzi, már most nem tud nélküle élni, kattintson a MENŐ gombra, ha pedig nem érti, hogy ez az egész mire is jó, akkor pedig a CIKI-re!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek