Triplázott Katalin hercegné legnagyobb riválisa

A DailyMail szúrta ki, hogy Letizia királyné fél éven belül harmadszor vette fel ugyanazt a dán Designers Remix márkájú, fekete-fehér kockás felsőt. (Kerestük a webshopban, de csak hasonlót találtunk csíkosban.) Katalin hercegnéről is megírtuk január végén, hogy direkt visel többéves ruhákat, ezért úgy döntöttük, bemutatjuk, hogy Letizia mivel viselte az ominózus ruhadarabot. Nemcsak újrasznosításban lehet vetélytárs a spanyol királyné: mióta hozzáment VI. Fülöp királyhoz, a divatmagazinok egyre többször rebesgetik, hogy ő lehet a következő stílusikon. A poszt végén szavazás formájában elmondhatja a témával kapcsolatos véleményét!

2015. február 18.

Legutoljára pár nappal ezelőtt viselte a felsőt, amikor a Fundéu BBVA tízéves évfordulóját ünnepelték Madridban. A kétgyermekes anya fekete nadrágot és ugyanilyen színű magassarkút választott hozzá, a szettjét pedig a vörös ajkai és kistáskája dobta fel. Klasszikus, nemde?

01 Queen Letizia of Spain attends X anniversary of Fundeu BBVA a
Europa Press / Europress / Getty

2014. november 3.

A vörös ajkakat leváltotta egy természetesebb, a táska eltűnt, a fekete cipők helyére pedig pirosak kerültek tavaly november elején, amikor a királyné a Zarzuela Palotában vett részt különböző, jótékonysági projektekkel kapcsolatos meghallgatásokon.

02 Queen Letizia of Spain attends several audiences at Zarzuela
Fotonoticias / Europress / Getty

2014. október 8.

Egy hónappal korábban láthattuk rajta először a felsőt, méghozzá a Vöröskereszt egyik rendezvényén. A korábban újságíróként dolgozó királyné sminkje és cipője a novemberire hajazott, a táskái közül pedig azt a darabot választotta, amit pár napja már láthattunk nála.

03 Queen Letizia of Spain attends the Red Cross Fundraising day
Pablo Cuadra / Europress / Getty

Önnek ki a kedvenc stílusikonja?

Oszd meg másokkal is!
Mustra