Melyik celebnő nézett ki jobban az Oscaron?

Valószínűleg nem újdonság önnek a hír, hogy tegnap rendezték meg az Oscar-díj átadóját. Ha a nyertesekre kíváncsi, kattintson ide, mi inkább hasonló estélyiben pompázó celebnőket mutatunk. Mint minden hétfőn, most is annyi a dolga, hogy eldöntse: kinek áll jobban!

Rosamund Pike vs. Giuliana Rancic

Kin jobb a vörös?

Idén rengeteg híresség döntött a vörös mellett (a HuffPost külön cikkben foglalkozott a jelenséggel), így egyértelmű és könnyű feladat volt ilyen színbe öltözött hírességeket válogatni. Rosamund Pike-ban és Giuliana Rancic ruhájában nemcsak az árnyalat volt közös, de a díszítés is: mindkettejük estélyijére apró virágszirmokat applikáltak. Pike egy pántnélküli Givenchy-darabot választott, amelyet ízlésesen felslicceltek. Bár a színésznő egyáltalán nincs rászorulva, a derékrészen egy optikailag karcsúsító megoldást láthatunk, a szettet pedig decens gyémántgyűrűvel és a ruhához színben passzoló magassarkúval egészítette ki Pike. Haját feltűzte, így az estélyi még inkább érvényesülhetett, annak pedig külön örülünk, hogy nem vörös rúzst tett fel – azzal túl erőltetett lett volna az összeállítás, ráadásul ezzel a nude árnyalattal is tökéletesen mutat.

Rancic lábbelijét sajnos nem látjuk a ruha szoknyarésze miatt – nem is baj, ugyanis az áttetsző felsőrész viszi el a show-t. Ő bejátszotta a vörös ajkakat, gyűrűk közül többet is felvett, szemsmink terén pedig a cicás tusvonal mellett döntött.

Rita Ora vs. Jessica Chastain

Ki a jobb?

Bár az éjkék közel áll a feketéhez, annál sokkal kreatívabb és izgalmasabb szín. Így gondolta ezt Rita Ora és Jessica Chastain is – a párosról egyébként minden rosszindulat nélkül Ursula és Ariel jutott eszünkbe. Ora egy Marchesát választott az eseményre: a kék ruha derekát és dekoltázsát aranyos-bronzos díszekkel dobták fel. Az énekesnő ezekhez passzoló fülbevalót választott, a körmeit pedig nude színűre festette. A haját egyszerűen imádjuk: bizonyíték arra, hogy miként lehet a rövid haj nőies. Chastainnek egy Givenchy-ruha jutott: az ejtett nyakú szaténos darabhoz a színésznő ezüst Piaget-ékszereket vett fel. Bár a smink is – tőle megszokott módon – visszafogott és elegáns volt, a szett alsó részével nem vagyunk maradéktalanul elégedettek. A sliccelés némileg vastagítja a lábakat, a hatást pedig erősíti a vastag bokapántos magassarkú cipő is.

Anna Wintour vs. Genesis Rodriguez

A világos estélyi jobban áll

Anna Wintour és Genesis Rodriguez is világos szettet választott a díjátadóra: Wintour ruhája egyébként halványpink, viszont a fotók miatt fehérnek tűnik, ezért tettük párba Rodriguezzel. A Vogue főszerkesztője az októberben elhunyt Oscar de le Rentától választott egy estélyit, amelyhez fehér szőrmebolerót vett fel. Két nyakláncot is magára akasztott, továbbá az ikonikus napszemüvegét is magával vitte: többen kiakadtak azon, hogy viselte is az este folyamán. Wintour ritka vendég az Oscaron, valószínűleg emiatt is összpontosult az átlagosnál nagyobb figyelem arra, amit csinál.

Rodriguez egy Vivienne Westwood-ruhát viselt, amelyhez Charlotte Olympiától választott cipőket – utóbbiak sajnos nem látszanak. A ruha nekünk annyira nem jön be: túl öreges a nyakrész és a deréktájékán is vannak fura részek. Kárpótol minket a smink: Rodrigueznek nagyon jól áll a burgundi rúzs és a frizurája is egyszerűen tökéletes volt. Ha megtetszettek önnek a 27 éves színésznő ékszerei, Norman Silvermannél keresse őket.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek