Kim Kardashiant már rég túlöltözi a kishúga

Kendall Jenner a tavalyi évben bebizonyította, hogy ő már nemcsak Kim Kardashian kishúga, hanem megállja a helyét egyedül is a celeb- és divatvilágban. A fordulópont egyértelműen az volt, amikor mellbimbót villantva végigsétált Marc Jacobs kifutóján a New York-i divathéten, amióta kapkodnak érte a jobbnál-jobb divatházak és magazinok. A közösségi oldalakon többmillió követővel rendelkező Jenner az elmúlt hetekben töltötte be a 19. életévét, amin felbuzdulva a harpersbazaar.com szerkesztői összegyűjtötték a modell legemlékezetesebb vörös szőnyeges pillanatait.

Jennert gyerekkorában sem kímélték meg szülei a reflektorfénytől, így nem csoda, hogy találtunk róla fotót 1998-ból is, amikor karonülőként egy ibolyalila ruhában kísérte el szüleit a Mulan premierjére. Vélhetően még az anyai gondoskodásnak köszönhető az a lila toll-zsabókkal feldobott fekete bársonyruha is, melyben az Eszeveszett Birodalom bemutatójára érkezett meg 2000-ben. Ezzel szemben 2004-ben már jóval személyesebb lett stílusa, talán még azt is elnézzük neki, hogy ebben az időszakban bejöttek neki a cowboy stílusú csizmák.

A XXI. század legelején a legtöbb kamaszlányhoz hasonlóan a fogszabályzós Jenner is szerette a lenge, fodros miniruhákat és a hosszú, kócos frizurát. 2010 környékén azért már előfordult, hogy az unalmassá vált fekete és fehér szerelései helyett testszínű, piros vagy mintás darabokban jelent meg a filmbemutatókon és egyéb exkluzív eseményeken. Ebből az időszakból talán csak egy ruhaválasztásával nem értettünk egyet, méghozzá azzal a válltöméssel ellátott állatmintás miniruhával, amit Lamar Odom új parfümjének bemutatóján viselt 2011-ben Hollywoodban.

A 2010-es évek elején a kamaszlányos ruhákat szemmel láthatóan felváltották az olyan semmitmondó designerruhák, mint például az a sötétlila, mellrésznél kivágott Aurelio Costarella darab, amiben a Teen Choice Awardsra tipegett el 2011-ben, vagy az a kissé lotyós Herve Leger miniruha, amiben egy könyvbemutatón jelent meg 2012-ben. De talán még ide sorolható az a garbós nyakú Alaia ruha is, amit egy fekete masnis szandállal viselt az Éhezők viadalának premierjén 2012 márciusában.

2013-ban és 2014-ben már egyre többször jelent meg érettebb nőkre jellemző, stílusos összeállításokban, melyek közül bőven akadt olyan szett, amiben inkább koravén nőnek tűnt, mint 18 éves kamaszlánynak. Ilyen volt például az a földig érő, piros Badgey Mischka ruha, amit 2013-ban viselt egy New York-i rendezvényen, vagy az a krémszínű Topshop Unique estélyi, amit a Met Gala-ra választott 2014. májusában. A szélesebb népszerűséget kétségkívül Fausto Puglisi kétoldalt felsliccelt ruhája hozta meg számára, azután már bármiben pózolhatott a kamerák előtt, az másnapra garantáltan divatba jött. Nézze meg a galériában, hogy hogyan nőtt fel a szemünk előtt az egykori valóságshow sztár!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra