Férfiak a Golden Globe-on: a pornóbajusztól a fonott hajig

Ha a Golden Globe-ról és az ott viselt ruhákról van szó, a legtöbb embernek a celebnők és a csillogó estélyik jutnak az eszébe. A Guardian viszont figyelmes volt és készített egy összeállítást a férfiszettekről is: szerencsére nem a jól bevált, de kissé unalmas fekete szmokingokat mutatták be, hanem inkább az érdekességeket szemlézték. Így került a listára többek között fonott haj, leborotvált szakáll és kicsit túl lazára vett szerelés is.

Viszlát, férfikonty!

Az elmúlt években egyre inkább népszerűvé vált a külföldön csak „man bun”-ként emlegetett férfikonty. Mi sokszor a szamurájokra asszociáltunk a hajukat a fejük tetején összefogva hordó férfiakról – bár még mindig fényévekkel jobb, mintha ők is ombre hajat kértek volna maguknak a fodrásznál. Úgy tűnik viszont, hogy ennek az őrületnek is vége és a helyét átveszi a fonott haj. Őszinték leszünk: még emésztenünk kell, pláne úgy, hogy az egyébként jól kinéző Jared Letónak is furán áll.

01 Jared Leto
Steve Granitz / Europress / Getty

Fekete helyett nude

Alan Cumming szembe ment az árral, és nem biztos, hogy a legjobb döntést hozta. A sportcipőt otthon hagyhatta volna, a testszínű szettben pedig úgy néz ki, mint a bevásárlóutcákon pózoló emberszobrok, akik akkor mozdulnak meg, ha aprót dob nekik.

02 Alan Cumming
Getty Images

A statement szemüveg

Benedict Cumberbatch szettjével semmi baj nem volt és a dizájnerszemüveg is jól mutatott a kifutón. Bátorítunk minden (látásjavításra szoruló férfit), hogy ne bagatellizálja el a kérdést és fektessen minőségi és időtálló fazonokba.

03 Benedict Cumberbatch
Michael Tran / Europress / Getty

Otthoni szettben a vörös szőnyegen

„A kibontott nyakkendőt tartsa meg mindenki otthonra” – háborodott fel egy kommentelő a Guardian cikke alatt és mennyire igaza van. A Gossip Girl milliomos socialite-jának, Kelly Rutherfordnak a partnere kicsit tágan értelmezte a dress code-ot és úgy néz ki, mint akit most keltettek fel a kanapéról egy átmulatott buli után.

04 Kelly Rutherford
Getty Images

A pornóbajusz

Colin Farrell bajszán kicsit meglepődtünk, de aztán – szintén a hozzászólásoknak köszönhetően – megtudtuk, hogy a The Lobster című film miatt növesztette meg így. Mindenesetre kicsit furán hat így, bár így a Movember után két hónappal mit várunk?

05 Colin Farrell
George Pimentel / Europress / Getty

Öltözzön egy Wes Anderson-film szereplőjének!

Pláne akkor, ha ön Wes Anderson. A rendező tökéletes példa arra, hogyan lehet egy vörösszőnyeges szettbe beépíteni a saját stílusunkat. A piros kockás ing és a lila bársonynyakkendő kicsit furán hat együtt, de még mindig jobb, mint a tornacipős szettek.

06 Wes Anderson
Gabriel Olsen / Europress / Getty

Díjat vár? Menjen biztosra!

Eddie Redmayne-t a legjobb színész díjára jelölték, ezért úgy gondolta, inkább biztosra megy – már ami az öltözékét illeti. És milyen jól tette! A Gucci öltönyhöz egyébként jól passzolt a Chopard-óra és az arany-márvány szobrocska is.

07 Eddie Redmayne
Paul Archuleta / Europress / Getty
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek