Átlagos apukákra gerjednek az Instagramon

Míg tavaly nyáron a közel harmincezer követővel rendelkező fashiongrandpas nevű oldal volt az instagramozók egyik nagy kedvence, addig idén a vicces külsejű, vagy éppen túl átlagos apukák a sztárok. Ők elképesztőbbnél-elképesztőbb hashtagekkel ellátott fotókkal sokkolják a sokat látott internetfüggőket a fashiondads néven futó Instagram-oldalon, melyet már több mint 45 ezren követtek be világszerte.

Az új őrületre az oystermag.com szerkesztői hívták fel figyelmünket, akik olyannyira nem tudtak betelni a szerethető képekkel, hogy már hétfőn a hét legmenőbb Instagram-oldalának kiáltották ki a fashiondads oldalát. A rajongást megértjük, természetesen nálunk is célba találtak a normcore stílust követő szerelések, a rojtos farmersortok, a vádlira felhúzott zoknik, a kényelmes, de nem túl esztétikus New Balance, illetve Asic cipők, az elnyűtt baseball sapkák, a zavarbaejtően rövid nadrágok, valamint az XL-es méretű Adidas galléros pólók. 

A szórakoztató képek láttán azonnal beugrott az Őrült, dilis szerelem című film, melyben az éppen ilyen átlagos külsővel rendelkező Steve Carellből próbál piacképes, trendi férfit faragni korunk egyik legsármosabb színésze, Ryan Gosling. Az oldal sikere valószínűleg onnan eredeztethető, hogy egyre többen unnak rá a divat és szépségbloggerek mesterséges pózaira és kíváncsiak inkább az átlagos emberek mindennapjaira.

Decisions, Decisions, Decisions. When shopping for an upcoming vacation there are so many choices. Do I go with the light kaki or the navy blue Hawaiian print shirt? TRICK QUESTION, you can never have too many Hawaiian print shirts! If you are looking for a wide selection, I recommend going to your local #Kohls or #JCPenney stores. They have a variety of colors and patterns at reasonable prices! I love the whimsical guitar and palm tree pattern on this one, perfect for a trip to #Margaritaville or the local disco. #ItsFiveOclockSomeWhere #Aloha #TommyBahamaKnockoffs #BargainHunting #BoozeCruise #CantWaitToSingKennyRogersOnKarokeNight #IslandStyle #CruiseshipCouture #VacationWear #FrugalFashion #Candid #FashionDads via @kimmmmieee

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Fashion Dads (@fashiondads_)

A másik ok pedig talán az lehet, hogy a fotókon pózoló apukák után következő generáció borítékolhatóan nem fog már így öltözködni, miután betölti a negyvenet. Reméljük hamarosan valaki összedob egy hasonló oldalt jó humorérzékkel megáldott középkorú hölgyekről is, de addig is ide kattintva követheti a legmenőbb apukákat, akik olyan mókás hashtagek alatt futnak, mint #fathersonfleek, #teamcozy, #athleisure ,#BaeCaughtMePosing, vagy a #NaturalModel.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek