400 panaszos levél Rita Ora miatt

Rita Ora január 5-én szerepelt a BBC The One Show-jában, ahol annak ellenére köldökig dekoltált blézerben jelent meg, hogy tudta, a The Voice UK kísérőműsoráról van szó, mely egy este 7-kor kezdődő, valódi családi program. Az énekesnőnek a The Voice-ot kellett volna népszerűsítenie, de a szülők figyelmét mindenről elvonta a fehér, szmokingszabású nadrágkosztüm és az abból szinte kieső mellek.

Sokan – a Daily Mail értesülései szerint 400-an – azonnal levelet írtak a csatornának. A Twitteren olyan sokan támadták a csatornát Ora mellei miatt, hogy közleményt adott ki a BBC: "A show nem írja elő vendégeinek, mit kell viselniük és a popsztárok gyakran választanak szexis, feltűnő szetteket. Véleményünk szerint Rita összeállítása belefér ebbe a kategóriába a nézők többségének szemében, de megértjük, hogy mindenkinek más az ízlése".

A The One Show Facebook oldalán alábbi szöveg olvasható: "Elnézését kérjük azoknak, akiket felháborított Rita Ora ruhaválasztása a tegnapi showban. Ha lett volna rá lehetőségünk, előzetesen megkértük volna, hogy válasszon valami megfelelőbb ruhát az este 7 órás műsorhoz." De tényleg ilyen felháborító Ora szettje? Vagy önt ez egyáltalán nem lepi meg, azok után főleg nem, ahogy Ora a szilvesztert töltötte, és azok után, hogy nézett ki a The Voice UK újabb évadának ünneplésén?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek