Beyoncé saját húgát koppintja

Úgy döntöttünk, a 2015-ös év első öltözékcsatás posztjába igazi nagyágyúkat válogatunk össze: olyan celebnőket, akik tavaly az alrovatunk visszatérő vendégei voltak. Így került a gyűjtésbe Beyoncé és testvére, Solange Knowles (mi egyébként utóbbi stílusát jobban kedveljük), Rihanna és Cara Delevingne, illetve természetesen Kim Kardashian is – nem meglepő módon mellösszepasszírozós ruhában.

Beyoncé vs. Solange Knowles

Ki a jobban öltözött Knowles?

Solange Knowles még júniusban, Instagramján posztolt egy képet, ahol egy pink kosztümben pózol. Nagy valószínűséggel láthatta nővére, Beyoncé is, hiszen december végi manhattani sétája során megszólalásig hasonló öltözetet viselt. Az énekesnő nadrágja trapéz fazonban végződött és fekete lakkbőr platformos magassarkút viselt. A felsője is fekete-fehér színű volt, „kötelező” vörös rúzsa mellett még arany ékszerekkel egészítette ki a szettjét. Nem szeretnénk gonoszak lenni, de Beyoncénak valahogy jobban állnak a ruhák – a kosztümzakó maszkulin felsőtestet varázsol neki.

Solange skinny nadrágot választott, hozzá pedig világos színű magassarkú szandált húzott. Vagányságát bizonyítja, hogy felsőt nem vett fel a zakó alá, a különleges táskáját pedig mi is szívesen viszontláttuk volna a fa alatt. Talán majd jövőre...

Kim Kardashian vs. Ariel Winter

Az overál jobban áll

Kim Kardashian még szeptember elején tett látogatást a BBC Radio One-nál, az alkalomra pedig egy fekete-fehér overálszerűségbe préselte magát. A monokróm szettet fekete konyhásnéni cipővel vette fel, táskát nem vitt magával és kiegészítőket sem viselt. Ariel Winter a PEOPLE Magazine Awards-on vett részt, és hasonló overált vett fel, mint Kardashian. Az egyik leginkább szembetűnő különbség az, hogy Winter felsője teljes terjedelmében fedi a melleit és nem tűnnek úgy, mint akik bármelyik pillanatban előugranának a ruha takarásából. Cipő tekintetében ő is biztosra ment (fekete magassarkút viselt), egy piros-fekete kistáskát és vörös-fehér manikűrt viselt. Megjelenését aranyékszerekkel dobta fel.

Rihanna vs. Cara Delevingne

Kin jobb a Tom Ford?

Nem meglepő módon Rihanna volt az első, akin viszontláthattuk a péniszkereszttel sokkoló Tom Ford 2015-ös tavaszi-nyári kollekciójának egyik lotyós figyelemfelkeltő darabját. A melleket épphogy takaró ruhát egyébként rendesen felsliccelték, az énekesnő pedig metálos fényű lila platformos magassarkút vett fel hozzá. A narancs rúzshoz és a lenyalt hajhoz pedig ezüstékszerek passzoltak – legalábbis Rihanna (stylistja) szerint. Cara Delevingne a British Fashion Awards egyik afterpartiján viselte a Ford-ruhát, ami szintén kiemelte a melleket és olyan rövid, hogy valószínűleg a modell nem sokat ült benne az est folyamán. Ebből a szögből egyébként nem úgy néz ki az arca, mintha Victoria Beckham lenne az?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra