Ezek voltak Mihalik Enikő legjobb pillanatai 2014-ben

Mihalik Enikő nem vette félvállról a munkát, ennek köszönhetően a 2014-es év sem telt anélkül, hogy ne láthattuk volna a békéscsabai modellt valamelyik magazin cimlapján vagy hasábjain. A tavalyihoz hasonlóan most is összegyűjtöttük az Instagramot aktívan és profin használó szupermodell legjobb pillanatait. Nézze meg őket és szavazzon arra, amelyik önnek is elnyerte a tetszését!

1. Victoria's Secret angyalként

A 27 éves Mihalik másodszorra kapott felkérést arra, hogy végigvonuljon a fehérneműmárka londoni showján, 2009-ben ugyanis egyszer már láthattuk Victoria's Secret angyalként olyan bombázók társaságában, mint Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr vagy Adriana Lima. A modell az Earl's Court Exhibition Centerben megtartott rendezvényen kétszer lejtett végig, egyszer pillangószárnyakkal, egy fehér csipkés fehérneműt megvillantó szettben, és még egyszer egy vadabb, rózsaszín fehérneműben. Egyébként eddig nem sok magyar modell mondhatta el magáról, hogy felkérték Victoria's Secret angyalnak, a szerencsések között van Palvin Barbara, Ebergényi Réka valamint Mészáros Diána is.

2. Klasszikus pózok az S Moda magazinban

Hazánk egyik legkelendőbb exportcikkét szeptemberben választotta a spanyol S Moda magazin címlaplányának, valamint készített vele egy fotósorozatot is „Ultra Bourgeois” címmel, melyet Henrigue Gendre lőtt a lapnak. A divatanyagban Mihalik a szezon randizós ruháiban, mélyen dekoltált retro stílusú és bőrhatású egyrészeseiben, illetve túlméretezett zakókban pózolt a kamerának.

3. Erotika a Cover magazinban

Szeretjük Mihalik Enikő vetkőzős anyagait, amik általában inkább ízlésesnek és provokatívnak mondhatóak, mintsem gyomorforgatóan ízlésrombolónak. Számítottunk rá, hogy idén sem maradunk „mihalikos” anyag nélkül, amiről 2014-ben a dán Cover magazin és annak fotósa, Hasse Nielsen gondoskodott. Az editorial egyébként skandinávokhoz méltóan letisztult, Mihalik egy fekete-fehér szettben, fehérneműkben vagy anélkül pózol egy kanapén vagy egy fehér fal előtt.

4. Szájtátós anyagok

A bomba formában lévő modell egy vastagabb lánccal a nyakában, egyszál semmiben került fel a HG Issue augusztusi borítójára. A tátott szájjal pózoló modellt Hunter&Gatti kapta lencsevégre a lapnak, melynek oldalain irigylésreméltó hosszú combjait is megvillantotta a kamerának. De nem csak a HG kiadásában volt látható tátott szájjal ausztusban, hanem az orosz Allure címlapján és hasábjain is. A címlapon Mihalik rózsaszín ajkakkal és metálkékre festett szemmel pózol, a divatanyagban pedig saját tükörképeivel együtt látható a fotókon.

5. Kreppelt hajjal a Narcisse magazinban

Mihalik Enikő egy láncon logó síppal a kezében pózol a lap második kiadásának elején Markus Pritzi fotóján. A magazinban található színes fotósorozaton a modell a szezon bohémebb, printelt anyagból készült darabjait és extrém kiegészítőit mutatja be, amelyek kevés emberen mutatnak jól, de természetesen Mihalikon mindegyik darab hibátlanul áll, még a túlméretezett együttes és a hasvillantó szűk kétrészes ruha is.

6. A Numéro magazin júniusi és augusztus számában

A szupermodell egy igazán nyárias, ujjatlan, virágokkal díszített miniruhában pózolt a neves magazin orosz kiadásának elején júniusban, a róla készített fekete-fehér fotósorozatban pedig a 2014-es év strandszereléseit és kiegészítőit mutatta be Vanmossevelde képein. Augusztusban a francia Numéro készített vele egy divatanyagot 'Sur le Quais' címmel, melyet Yelena Yemchuck lőtt a lapnak. Mihalik a városias hangvételű sorozatban az őszi-téli szezon meghatározó kabáttrendjeit mutatta be.

7. A mexikói Vogue címlaplányaként

A latinamerikai lap előszeretettel teszi borítójára a magyar modellt, 2011-ben például az egyik legmeghatározóbb, szeptemberi kiadás címlaplánya volt. 2014 márciusában egy hozzá talán a legjobban passzoló vintage frizurával és púder árnyalatú szerelésben pózolt Yu Tsai fotósnak, a lapban található színes, fülledtebb hangvételű anyagot a javarészt piros és kék szetttekben látható Mihalikról Koray Birand lőtte a Vogue-nak.

8. Mihalik Enikő a vörös szőnyegen

Nemcsak Palvin Barbara kapott meghívást a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválra, hanem kolléganője, Mihalik Enikő is, akinek jól láthatóan igencsak jól állt a vörös szőnyeg körüli felhajtás. A szupermodell egy csillogó, smaragdzöld estélyit választott az alkalomra, amit egy óriási kövekkel kirakott nyaklánccal, fülbevalóval és karkötővel tett még elegánsabbá. Nem is csodálkoztunk, hogy annyi híresség készített vele közös fotós az este folyamán. Az amFAR gálán lencsevégre kapták többek között a kanadai tervezőpárossal, Dean és Dan Catennel valamint a spanyol modellel és színésszel, Jon Kortajarenával is.

Hogy tetszett jobban Mihalik Enikő?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek