Ezek a celebnők parádéztak Abodi Dóra ruháiban 2014 őszén

Ahogy az várható volt, az év második felében sem maradtunk olyan hírességek nélkül, akik ne Abodi Dóra valamelyik ruhakölteményében pózoltak volna valamelyik nívós vörösszőnyeges eseményen vagy valamelyik menő divatlap hasábjain. Összeállításunkban ezúttal megnézheti, hogy kik azok a celebnők, akik Tyra Banks és Lindsay Lohan után a magyar tervező ruhájában voltak láthatóak a 2014-es őszi-téli szezonban!

Cara Santana bőr miniruhában egy hollywoodi elő-Emmy partyn

A texasi származású fiatal színésznő, Cara Santana egy elő-Emmy partyn jelent meg Abodi szupermenő bőr egyrészesében, amihez már valóban nem volt szükség semmi csicsára, csupán egy klasszikus szandálra és egy apró doboz-táskára. A hollywoodi üdvöske pasija egyébként nem más, mint a Dallasból és a Született feleségekből ismert Jesse Metcalfe.

Taryn Manning átlátszó ruhában egy elő-Emmy partyn

Az 1978-as születésű színésznőt leginkább az Orange is the new black című Golden Globe-díjas sorozatból ismerhetik a sorozatfüggők, pedig a szőke híresség egy ruházati márka, a Born Uniqorn társtulajdonosa, továbbá énekel a Boomkat nevű duóban is. A celebnő hajszínéhez egyébként kiválóan passzolt a tervező narancssárga, sejtelmesen áttetsző anyagból készült hosszú ruhája.

Bőrcuccok a Seven Tribes Magazinban

Az afrikai sokszínűséget, kultúrát és divatot népszerűsítő magazin őszi számában három ruha volt látható Abodi Dóra kollekciójából, egyik például éppen olyan volt, mint amilyenben Cara Santana integett augusztusban a vörös szőnyegen. A világ divatfővárosaiban, New Yorkban, Párizsban, Milánóban és Londonban is kapható lapban látható fekete-fehér képeket ide kattintva nézheti meg.

Sabina Gadecki selyemszoknyában egy hollywoodi filmpremieren

A lengyel szülőkkel megáldott modell és színésznő leginkább onnan lehet ismerős a hazai közönségnek, hogy ő volt a World Poker Tour házigazdája a Travel Channelen, de a Ford modellügynökség modelljeként megfordult már a Saks Fitfh Avenue és a Jimmy Choo kampányaiban, valamit kisebb szerepekben is felbukkant például Christian Slater és Billy Burke oldalán. Gadecki sem bonyolította túl Abodi szettjét, visszafogottan hátrafogott frizurát fésültetett hozzá és klasszikus körömcipővel tette még elegánsabbá azt.

Tollas- és bőrruhák a 360 Magazin októberi számában

A merész témákat és anyagokat készítő divat-, életmód- és kultúra-magazin októberi számában Ali Cripe mutatta be a tervező piros-narancs árnyalatú tollas ruháját és lila bőr egyrészesét, a futurisztikus hangulatot árasztó képeket pedig Seth Karecha lőtte a lapnak. A látványos divatanyag stylistja Apuje Kalu volt. A teljes anyagot ide kattintva nézheti meg.

Taylor Swift Twin Unisus pólóban az Ellen de Generes Showban

A látványos stílusfejlődésen átment 25 éves pennysylvaniai énekesnő Amerika egyik legnézettebb talk-showjában lépett fel a tervező emblematikus Twin Unisus pólójában, melyben elénekelte a műsorvezetőnő egyik kedvenc számát, az „Out of the woods-ot”. Swift öltöztetőnője egyébként egy ezüstszínű, pikkelyes forrónadrággal kombinálta Abodi fekete-arany felsőjét.

Dianna Agron az Unicef Halloween partyján

A Glee 28 éves sztárja Abodi Dóra mélyen dekoltált peplumos felsőjében és térd alatt elvágott, bő szabású szoknyában érkezett meg az Unicef Los Angeles-i bulijába. Az amerikai színésznő és énekesnő a szetthez hátrafésülte szőke, rövidre vágott haját, amivel még inkább a dekoltázsára helyezte a hangsúlyt. Agron egyébként ismert az államokban, az elmúlt években olyan sikersorozatokban volt látható, mint a CSI:New York vagy a Veronica Mars, de egy akció-vígjáték erejéig feltűnt már Robert De Niro, Michelle Pfeiffer és Tommy Lee Jones oldalán is.

Noomi Rapace selyemruhában a VVV magazinban

Hasonló mintás Abodi ruhában már előző szezonban is vonultak végig sztárok a vörös szőnyegen, például Kristin Bauer az Inni és élni hagyni évadzáró premierjén, vagy Eiza Gonzalez a 40. Saturn Awardson. A tetovált lány című film svéd származású sztárja egyébként a tervező egyik személyes kedvence, többek között az ő filmbeli karaktere ihlette a 2014/15-ös őszi-téli kollekció ANA néven futó gyűjteményét is. A magazinba bekerült képeket és a színésznővel készített interjút ide kattintva találja. 

Adelaide Kane mintás szoknyában Los Angelesben

A 24 éves ausztrál színésznő elsősorban arról híres, hogy ő alakítja „Lolly Allent” egy népszerű ausztrál szappanoperában, a Neighboursban. Ebben a feltűnő és nőies szerelésben a „People's Ones To Watch Event” néven futó rendezvényre érkezett október elején. A hasvillantós szetthez ezúttal sem kellett már az apró méretű táskán és klasszikus fekete cipőn kívül mást passzintani.

Ana Ortiz fekete-fehér ruhában Eva Longoria buliján

Elképzelhető, hogy a 43 éves színésznő megirigyelte kolleganője, Judy Reyes legutóbb viselt Abodi Dóra ruháját, melyben az OK! Magazin sajtórendezvényén kapták lencsevégre még júniusban. Ortiz ugyanis ugyanabban az ABC-n futó sorozatban, a Devious Maidsben játszik, mint Reyes. Abodi fekete-fehér ruháját egyébként mindenki megcsodálhatta, aki Ortizon kívül megjelent az Eva Longoria által szervezett jótékonysági partyn Hollywoodban.

Miriam Nervo a Zink Magazinban

Az ausztrál zenész és dalszerző ikerpár egyik tagja, Miriam Nervo a Zink Magazin egyik editoriáljában pózolt a tervező bőrből és selyemből készült ruhájában. A sorozatban természetesen helyet kapott az zenekar másik tagja, Olivia Nervo is. A páros egyébként annyira híres a tengerentúlon, hogy 18 éves korukra már a zsebükben volt egy Sony szerződés, de léptek már fel David Guettával és Kelly Rowlanddal is az elmúlt években.

Bella Thorne könyvet dedikált Abodiban

A még mindig csak 17 éves színésznő ezúttal nem egy filmpremierre érkezett Abodi Dóra ruhájában, hanem saját könyvének dedikálására. Az „Autumn Falls” című könyv Thorne sorozatának első darabja, aminek csajos, de misztikus stílusáért várhatóan oda lesznek majd a kamaszlányok. A dedikáláshoz és annak közönségéhez egyébként kiválóan passzolt a tervező Twin Unisus printelésű együttese.

Holland Roden a Kode-Magazinban

Legutóbb a 12 éves celebgyerek, Maddie Ziegler pózolt a Kode Magazinban Abodi Dóra aranygombokkal díszített galléros peplum-felsőjében, novemberben pedig a Farkasbőrben című sorozat sztárját, az 1986-ban született Holland Rodent érte az a szerencse, hogy Abodi bőr- és szatén ruhájában kapták lencsevégre a lapnál.

Tia Mowry a Förtelmes Főnökök premierjén

Bár a 36 éves színésznő nem csípte ki magát túlságosan a Förtelmes főnökök második részének hollywoodi bemutatójára, azért arról gondoskodott, hogy egy figyelemfelkeltő clutch legyen nála Adodi Dóra kiegészítő kollekciójából. A Twin Unisus clutch egyébként már nem először járt vörös szőnyeges eseményen, ilyen táskát villantott már az Éhezők viadalának stylistja is az elmúlt évben.

Aubrey Peeples a CMA-díjátadón

A 21 éves színésznőként és énekesnőként ismert Peeples egy fehér hasvillantós felsőt vett fel földig érő fekete, flitteres szoknyájához, melyben igencsak modern hatást keltett a 48. CMA díjátadó vörös szőnyegén. A celeblányt egyébként a Nashville és a Grace klinika című sorozatokból ismerheti a hazai közönség.

Lyndie Greenwood a Bello magazinban

A kanadai származású 31 éves színésznő a Bello magazin legújabb kiadásában pózol a tervező bőrből készült peplum felsőjében és bőr szoknyájában. A Los Angeles-i és párizsi magazinról, valamint a fotósorozatról ide kattintva tudhatnak meg többet.

A Nouvelle Vague énekesnője Budapesten

A hetvenes-hatvanas évek post punk és wave zenéit sajátos stílusban tolmácsoló francia együttes énekesnője, a kubai-amerikai származású Liset Alea a tervező Lamborghini ihlette felsőjében és arany színű szoknyájában lépett fel december 6-án az Akvárium Klub Nagyhalljában.

Christina Milian Lamborghinis felsőben jelentette be közelgő showját

A 33 éves Grammy-díjra jelölt R&B énekesnő a napokban jelentette be, hogy 2015 január elején indul új televíziós műsora „Turned UP” címmel az E! Entertainmenten. A hollywoodlife.com szerint a celebnő a valóságshow-szerű műsornak nemcsak a házigazdája, hanem a főszereplője is lesz egyben. Mindenesetre már most kíváncsiak vagyunk, hogy csak a beharangozóban volt e látható Abodi ruhában, vagy a műsorban is felbukkan majd a tervező együtteseiben.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek