Ilyen cuccokban hódított idén George Clooney felesége

Nyár közepén egyszer már megmutattuk, hogy milyen ízléssel rendelkezik George Clooney választottja, az emberijogi ügyvédként dolgozó Amal Alamuddin, aki azóta már ki is mondta a boldogító igent a sármos színésznek Velencében. Ezúttal a 36 éves Alamuddin olyan szettjeit szedtük össze, melyekben a lagzi előtti napokban és az azt követő időszakban kapták lencsevégre. Míg a világsajtó éppen a megfelelő becenevet (Amalooney, Cloomuddin, Geomal) keresi az ifú párnak, addig nézze meg a dögös jogásznő időtlen, elegáns és lazább szereléseit a galériában és a mi kedvenceinket a hajtás után!

1. Fekete-fehér Dolce & Gabbana ruha

Lehet-e menőbb ruhában megérkezni Velencébe, mint amiben Alamuddin tette? A csinos menyasszony ugyanis egy Dolce & Gabbana által tervezett, alakot megnyújtó fekete-fehér csíkos ruhában, valamint Prada napszemüvegben érkezett meg az ünnepség helyszínére. Az összeállítást elnézve a sztárügyvéd lelkismeretesen utánanézett annak, hogy milyen is a régi hollywoodi csillogás és megjelenés.

2. Vörös ruha Alexander McQueentől

A legtöbb hollywoodi színésznővel ellentétben George Clooney választottjának nincsen személyes stylistja, a pletykák szerint saját maga választja ki ruháit. Ha ez igaz, akkor remek érzékkel nyúl olyan darabok után, amit aztán viselni is képes a nagyközönség előtt. Ilyen például ez a skarlátvörös Alexander McQueen estélyi is, ami ízlésesen megmutatja Alamuddin alakját. Bár többen merész húzásnak titulálták a ruhát, mi semmi hivalkodót nem fedeztünk fel benne.

3. Virágos Giambattista Valli ruha

A szertartás követő napon az ifjú pár kiöltözött és megmutatta magát a kíváncsi tömegnek. Erre az alkalomra Clooney szokásához híven egy klasszikus szürke öltönyt vett fel, míg felesége megadta a módját és egy apró virágokkal díszített Giambattista Valli Couture ruhában integette végig a sajtóeseménynek is beillő csónakázást. A szuperhosszú lábakat kölcsönző ruha egyébként az olasz divatház 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából való.

4. Nadrágkosztüm Stella McCartney-tól

A híressé vált ügyvédnő az elmúlt időszakban előszeretettel jelent meg fehér darabokban. Alamuddin a polgári szertartásra Stella McCartney egyik klasszikus vonalú, palazzo nadrágos szettjét választotta, amely ráadásul Bianca Jagger legendás 1971-es megjelenését idézi. Clooney neje ezzel újra bebizonyította, hogy a jó ízlés és az időtlen elegancia soha nem megy ki a divatból. Ne hagyja ki a többi designer ruhát se, kattintson a galériára!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek