Heti kedvenc: mintás pulóver férfiaknak

Múlt heti kedvences posztunk főszereplője egy mintás szoknya volt és úgy gondoltuk, most kedvezünk férfiolvasóinknak is: mai bejegyzésünkbe egy vagány pulóvert választottunk, szintén a Szputnyik shop kínálatából. Egyébként uniszex darab, szóval ha a barátnőjével azonos a mérete, akár mindketten tudják viselni. A szetteket egyébként úgy állítottuk össze, hogy kis módosítással (és a női darabok levadászásával) teljesen hordhatóak legyenek a gyengébbik nem számára is.

Többször megírtuk, hogy számunkra a téli időszak nem egyenlő a fekete színnel, így amikor csak tudjuk, kerüljük. A teveszín, a burgundi és a kék tökéletes alternatívák, ráadásul egymással is nagyon jól néznek ki. Ha unja a farmert, cserélje szövetnadrágra: egyaránt passzol sportos és elegánsabb összeállításokba is. Éljen a mix n' match!

hetikedvencszputynikpulover1
reklámfotó

Ha a vagányabb szetteket kedveli, szerezzen be a pulóverhez egy szaggatott farmert is! Mi idén ősszel kattantunk rá, nem tudjuk, megunjuk-e a következő szezonban (valószínűleg még nem). A (bélelt) parka kabát remek opció télikabátnak, akut sportcipőmániánk pedig a farmerrel együtt jelentkezett.

hetikedvencszputynikpulover2
reklámfotó

Szerettünk volna kedvezni azoknak is, akik a monokróm szettekre buknak: a neoprén a szezon egyik nagy kedvence, a hátizsákot pedig csak az ára miatt nem rendeltük még meg, egyébként nagyon jól néz ki! Hogy ne legyen minden fekete, válasszon szürke cipőt, a szettjét pedig dobja fel kötött zoknival!

hetikedvencszputynikpulover3
reklámfotó
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra